Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 6 nov 2018

Deze Versace-sneaker is een ode aan de Apple-sneaker

Apple ken je natuurlijk van de iPhone, de iPad, de Macbook en ga zo maar door. Maar voordat het bedrijf in de jaren 2000 weer een succesvol bedrijf werd, had het in de jaren negentig behoorlijk zwaar en leek het gekke bokkensprongen te maken. Dat is de enige reden dat we kunnen bedenken waarom er Apple Sneakers zijn. Maar ze bestaan. en er zijn zelfs mensen die er destijds 15.000 dollar voor wilde hebben. Die sneakers lijken echter nooit te zijn verkocht, wat misschien ook maar goed ook is. En nu zijn deze sneakers die als een raar uitstapje van Apple gelden, inspiratie voor Versace.

De Apple-sneakers van Versace

Salehe Bembury is daar verantwoordelijk voor het design van alle sneakers en hij heeft nu een klein voorproefje gegeven voor een nieuwe sneaker die het bedrijf gaat uitbrengen. Het is een sneaker die klassiek wit is, maar het Versace-logo in een mooie regenboog toont. Want iedereen houdt van regenbogen natuurlijk. Dat is niet alleen een mooie ode aan de Pride, maar dus ook aan het oude Apple-logo die in die regenboogkleur was.

apple sneaker

Het is nog niet bekend wanneer de sneaker op de markt komt, in welke hoeveelheid hij geproduceerd wordt en wat de prijs gaat worden. Hieronder een voorproefje van hoe de sneaker straks gaat worden.

Versace sneaker

Wil je meer lezen over sneakers en alles wat daar mee te maken heeft? Bekijk dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Deze Versace-sneaker is een ode aan de Apple-sneaker
Sluiten