Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 8 aug 2017

Het vermakelijke Dragon Quest Builders krijgt volgend jaar een vervolg

Vorig jaar kregen we het fijne Dragon Quest Builders op de PlayStation 4 voorgeschoteld. Het is een game waarbij de fantasierijke wereld van de Dragon Quest-reeks gecombineerd wordt met het zelf bouwen uit Minecraft. Volgend jaar krijgen komt Dragon Quest Builders 2 uit. Yes!

Dragon Quest Builders 2

Dragon Quest Builders 2 werd tijdens een livestream onthuld. Hoewel de stream volledig in het Japans is, kunnen we er een hoop dingen uithalen. Het belangrijkste is dat Dragon Quest Builders 2 naast de PlayStation 4 ook op de Nintendo Switch komt. Qua gameplay is het nog altijd de zaak om grondstoffen te delven uit de wereld en die te gebruiken om gebouwen te bouwen en voorwerpen te creëren. Voor de liefhebber is de livestream hieronder te bekijken.

Vernieuwingen zorgen voor een te gek avontuur

Qua vernieuwingen is er heel wat te ontdekken. Zo heb je nu een hond die je tijdens je avontuur bij kunt staan. Daarnaast is het mogelijk om in deel 2 te zwemmen en de onderwaterwereld te verkennen. Ook heb je een parachute tot je beschikking waarmee je van hogere punten naar beneden kunt zweven. Tot slot is er nog een mogelijkheid om de game coöperatief met vrienden te spelen en zo snel je droomvesting te bouwen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat Dragon Quest Builders 2 uit is.

Reageer op artikel:
Het vermakelijke Dragon Quest Builders krijgt volgend jaar een vervolg
Sluiten