Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 4 nov 2019

Vervolg Spider-Man: Into the Spider-Verse verschijnt in 2022

Het vervolg op Sony’s succesvolle Spider-Man: Into the Spider-Verse gaat in 2022 verschijnen, dit maakt Sony Pictures bekend. In 2018 verscheen de film in de bioscoop en werd het verhaal van Miles Morales een wereldwijd succes. Sindsdien wordt er gesproken over een tweede deel, dat dus in 2022 het daglicht ziet.

Via Twitter maakt Sony Pictures de releasedatum van Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 (zoals we hem nu even noemen) bekend. In de tweet is een video te zien met een vervormd Spider-Man logo en het jaartal 2022.

Zoals je ziet verschijnt de film op 8 april 2022.

Miles Morales Spider-Man heeft opnieuw een podium

Comic Book fans hebben na talloze films en tv-series over Peter Parker, jarenlang gevraagd om een verhaal rondom Miles Morales. Het personage is een belangrijk onderdeel van het Spider-Man universum en nu dus, gelukkig, ook bij Sony Pictures. Terwijl Disney en Sony een tijdje geleden nog in de kreukels lagen vanwege de franchise en de Marvel Cinematic Universe, weten we nu wel zeker dat er ook een derde Spider-Man film komt met Tom Holland in de hoofdrol. Weer een Peter Parker verhaal dat, naar verwachting, onderdeel zal blijven van de MCU. Wat dat betreft is het voor Sony Pictures dus wel lekker dat het Miles Morales verhaal een eigen plekje heeft binnen het universum van de producent.

Sony heeft op dit moment nog niet duidelijk gemaakt of Shameik Moore de rol van Miles Morales weer oppakt in het vervolg. Maar gezien het succes, en de winst van een Oscar voor Best Animated Pictures, is die kans best aanwezig. Zo wordt de film nog steeds gezien als een van de beste Spider-Man films ooit gemaakt. Iets dat uiteraard vooral te maken heeft met de unieke stijl die in Into the Spider-Verse te vinden was.

Dat er een vervolg komt op de succesvolle film is overigens niet zo’n hele grote verrassing. Amy Pascal, uitvoerend producent van Spider-Man: Into the Spider-Verse, vertelde eerder dit jaar al dat er wel degelijk een vervolg komt. Destijds liet ze fans weten dat er hard aan gewerkt werd aan een vervolg en dat ze deze 100% nog konden verwachten. Het enige verschil is dat we nu ook weten wanneer de film verschijnt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vervolg Spider-Man: Into the Spider-Verse verschijnt in 2022
Sluiten