Stefan Keerssemeeckers
Stefan Keerssemeeckers 24 jun 2013

Vessel: prachtig hangend bad van koolstofvezel

Super, deze kruising tussen een ouderwetse hangmat en een ligbad! Dit ‘hangbad’ is gemaakt van koolstofvezel, een licht, oersterk materiaal waarmee je op (relatief) eenvoudige wijze complexe, natuurlijke vormen kunt maken. Koolstofvezel is ook prima geschikt voor in de badkamer, omdat het geen last heeft van vocht.

 
Het bad meet 2,7 meter maar kan 20 centimeter ingekort worden als dat nodig is. De twee roestvrijstalen kranen moeten in de vloer worden geïnstalleerd om het bad te vullen. Het water blijft overigens lekker lang warm, omdat er onder de koolstofvezelschaal isolerend schuim zit. In principe moet je de Vessel boven een afvoerputje hangen, maar het is ook mogelijk om een afwateringsbuis aan het bad te bevestigen.

 

 
Het is een fenomenaal ligbad, maar als je hem wilt gebruiken moet je dus wel je hele badkamer verbouwen. Naast zwart is het bad ook verkrijgbaar in rood, geel, roze, zilver, blauw en brons.

 
De prijs van de Vessel krijg je alleen op aanvraag. Als je je afvraagt hoe duur het ‘hangbad’ is, kun je hem hoogstwaarschijnlijk niet betalen… Meer info over de Vessel vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vessel: prachtig hangend bad van koolstofvezel
Sluiten