Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 2 aug 2012
Leestijd: 1 minuut

Vette draadloze speaker voor onderweg: De Philips Shoqbox

Als je het hebt over draagbare bluetooth speakers heb je het over niets nieuws en is er een groot assortiment waaruit je kunt kiezen. Toch zien er maar weinig zo vet uit als de net gelanceerde Philips Shoqbox. Twee boxen van deze lijn springen eruit: de SB7200 en de SB7300. Met deze buis-vormige speakers kun je via bluetooth vanaf je smartphone of tablet muziek luisteren. Je hoeft niet bang te zijn dat je snel zonder muziek komt te zitten, want met de oplaadbare Lithium-Ion batterij die erin zit kun je acht uur luisteren. Dat moet toch genoeg zijn voor een relaxt avondje in het park of op het balkon!

Verder zit er een bewegingssensor in waarmee je door middel van een veeg naar een volgend nummer kunt zappen en hebben de speakers een ingebouwde microfoon zodat je een inkomende oproep kunt beantwoorden. Heb je genoeg geld gespaard voor twee luidsprekers dan kun je een prima stereosysteem creëren.

Het uiterlijk van de SB7200 (8W) is iets ruiger dan de SB7300 en heeft dan ook een schok- en spatwaterbestendig design! Dit model is ook voorzien van een stalen lus om hem bijvoorbeeld aan je tas te bevestigen. De SB7300 is meer gericht op geluidskwaliteit en gebruiksgemak met zijn vier neodymium-luidsprekers (12W). De behuizing is van aluminium en heeft een grote metalen volumeknop aan de zijkant.

Kopen? De SB7200 kost 180 euro en de SB7300 kost 199 euro.


Check de video voor een betere indruk:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vette draadloze speaker voor onderweg: De Philips Shoqbox
Sluiten