Deze vibrerende broek helpt je een burn-out voorkomen

Ben je vergeetachtig en zit je tegen het randje aan van een burn-out? No worries, wij hebben hier de oplossing voor je. Namelijk een broek die je de weg wijst met signalen, je wakker houdt of je vertelt dat je moet opschieten. Kijk, dat noemen we nou nog eens een uitvinding.

Vibrerende broek voorkomt burn-out

Volgens de Franse start-up Spinali Design gaat dit innovatieve kledingstuk ervoor zorgen dat het aantal burn-outs afneemt. Deze week wordt eerste exemplaar gepresenteerd op de Amerikaanse techbeurs CES in Las Vegas. Dat is de grootste techbeurs ter wereld, waar talloze nieuwe gadgets en technologie wordt onthuld. Hier kun je alle andere onthullingen checken.

De broek bevat twee sensoren en is via bluetooth verbonden met je telefoon. Dankzij de trilsensoren aan de linker- en rechterkant wijst de broek je via GPS de weg naar de volgende afspraak. Zelfs over de heftigheid van trillingen is nagedacht, alles kan naar eigen voorkeur worden aangepast. Uiteindelijk hoef je zelf niet meer na te denken, zo lijkt het haast.

Vibrerende broek CES
Vibrerende broek CES burn-out

Ook kan je de broek koppelen aan je agenda. Bij het zien van de volgende afspraak krijg je een seintje. Maar too bad for us. De broek is momenteel alleen nog maar beschikbaar in vrouwen maten. Billetjes bij elkaar knijpen dus. Mocht je een leuk cadeautje willen geven dan kun je de trillende hotpants online op de kop tikken vanaf 87 dollar. Valt nog mee voor een goed paar designer-jeans, toch? Al helemaal als je er een burn-out mee weet te voorkomen. Grootse beloftes, maar we gaan binnenkort ontdekken of het echt werkt.
Dit artikel verscheen als eerste op FHM.
Dit is overigens niet de eerste keer dat we een product van deze startup bespreken. Misschien herinner je je nog deze bikini, die je waarschuwt wanneer het tijd is om je in te smeren. Handig op het strand!

Reageer op artikel:
Deze vibrerende broek helpt je een burn-out voorkomen
Sluiten