Daniel Koster
Daniel Koster Apple 6 nov 2016

Video neemt de nieuwe MacBook Pro heerlijk op de hak

Als jij de nieuwe MacBook Pro 2016 hebt gemist, dan heb je écht onder een steen geleefd. Of-ie Apple er weer bovenop gaat helpen, dat is lastig te zeggen. Gaaf vinden wij ‘m wel. Zo zijn we blij met Touch ID en dat-ie geen touchscreen kent.

Maar, écht lyrisch zijn we niet. Ja, het apparaat werkt vast en zeker heerlijk en is een verbetering. Iets legendarisch, dat is-ie niet. Een apparaat dat net zo baanbrekend is als de iPhone was, daar hoopte de wereld op. Ach ja, die hoop was natuurlijk ook wel erg lastig om waar te maken.

Het Apple-tijdperk lijkt voorbij

Wij merken alleen dat mensen toch bedroefd zijn. Misschien omdat Apple de afgelopen jaren niet met iets op de proppen kan komen wat de wereld stijl achterover doet slaan. Daar zijn mensen nu wel een beetje klaar mee. Deze parodie is daar het resultaat van. Wij vinden ‘m sterk, want die brengt de Pro op een Apple-waardige manier, maar dan met een goede knipoog.

Wij snappen de ontevredenheid wel. Vooral omdat andere bedrijven Apple aan het inhalen zijn. Wat dacht je van Microsoft met de Surface Studio? Dat doet de Apple-fans toch pijn. Die willen namelijk niet overstappen op Windows, maar het wordt lastiger om redenen te vinden om voor Apple te blijven kiezen. Vooral al die dongels, man!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video neemt de nieuwe MacBook Pro heerlijk op de hak
Sluiten