Dominick Vietor
Dominick Vietor Tech 23 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

[VIDEO] WANT op reis: neem een kijkje achter de schermen op de IFA

Twee weken geleden was WANT voor jullie aanwezig op Europa’s grootste techbeurs: de IFA. Daarvan heb je natuurlijk al een hoop dikke content voorbij zien komen; dit keer nemen we je mee achter de schermen. Want hoe ziet zo’n beursdag er eigenlijk uit voor een techjournalist? In onze nieuwste vlog neemt WANT je mee over het beursterrein van de IFA 2019 en zie je het.

IFA 2019

De IFA, of voluit Internationale Funkausstellung, is de grootste techbeurs van Europa. Ieder jaar vind ‘ie plaats in Berlijn en laten techfabrikanten er hun producten voor de tweede helft van het jaar zien. Tijd voor heel veel nieuwe gadgets en andere techproducten dus! Ook op de IFA 2019 kregen we het nodige te zien, hoewel de spoeling van grote aankondigingen misschien een beetje dun was.

Desondanks was er ook dit jaar op de beursvloer in Berlijn weer genoeg te beleven. Ben je benieuwd naar al onze coverage van de IFA? Die kun je vinden op de speciale tag pagina op onze site. Mocht je liever alleen filmpjes kijken, dan kun je ook terecht in onze IFA 2019 YouTube-afspeellijst. In deze video richten we ons op niet op wat we allemaal gezien hebben, maar op wat er achter de schermen gebeurd.

Reis mee met WANT

Een beurs is namelijk veel meer dan alleen filmpjes schieten en stukjes tikken. Mark en Dominick reisden samen af naar Berlijn om de beurs te verslaan en woonden talloze persconferenties, meetings én borrels bij. In deze behind the scenes vlog zie je een greep uit die activiteiten.

Mark neemt je mee naar persconferenties bij merken als Acer, Asus, Samsung en Sony. Hoewel het beursterrein van de IFA te groot is om in een filmpje te vatten, geeft deze vlog een beeld van hoe het er allemaal uitziet in Berlijn. Kortom: een filmpje voor de liefhebbers. Veel kijkplezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
[VIDEO] WANT op reis: neem een kijkje achter de schermen op de IFA
Sluiten