Tech 5 feb 2019 Mark Hofman

Videoland Checkup: 6 nieuwe films en series die je nu kunt checken

Videoland voorziet zijn platform elke week van gloednieuwe content. Films en series worden toegevoegd aan het aanbod alsof het niets is. Maar wat moet je nu daadwerkelijk bekijken? 

Bij WANT helpen we je niet alleen een handje op het gebied van Netflix, maar ook op het gebied van Videoland. De streamingdienst heeft ook in week 5 van 2019 weer flink wat nieuwe content toegevoegd en wij lichten de beste voor je uit. Dit moet je, volgens ons, deze week zeker gaan checken op Videoland.

#1 Grease

In 1978 maakte de wereld kennis met het geweldige, muzikale, verhaal wat Grease heet. John Travolta en Oliva Newton-John speelde de sterren van de hemel in deze heerlijk muzikale film.

We volgen het verhaal van de Australische Sandy die, tijdens haar vakantie in Amerika, Danny ontmoet. Maar wanneer de vakantie tot een einde komt, betekent dat hun liefde ook niet lang zal voortbewegen. Toch bedenken de ouders van Sandy zich en blijven ze in Amerika. Het resultaat? Ze komt op dezelfde school terecht als Danny. Wanneer ze daar achter komt is het geluk overigens maar van korte duur. Want die Danny van vakantie, is in het dagelijks leven een heel ander persoon.

Grease is nu te zien op Videoland.

#2 Future Man | 2 seizoenen

Het tweede seizoen van Future Man is begonnen. De Sci-Fi serie met Josh Hutcherson is niet alleen terug op de Amerikaanse televisie, maar is nu ook te zien op Videoland.

In Future Man volgen we het verhaal van de jonge conciërge Josh Futturman. Althans, conciërge is hij overdag. Wanneer hij klaar is met werken en thuis op de bank zit, behoort hij tot een van de beste gamers ter wereld. Maar wanneer de gruwelijke verhalen uit de games werkelijkheid worden, is de toekomst van onze planeet in gevaar. Het uitsterven van de mensheid kan maar door een manier verslagen worden en daar is Josh toch echt voor nodig.

Beide seizoenen van Future Man staat nu op Videoland.

#3 Snowpiercer

In de Koreaanse sciencefiction film SnowPiercer zijn onder andere Chris Evans, Song Kang-ho en Tilda Swinton zijn gezamenlijk te bewonderen. Nu ook op Videoland.

Waar 2019 misschien nog een fijn tijdperk is om in te leven, is dat in 2031 wel anders. Althans, zo zien we in Snowpiercer. De wereld bevindt zich in een post-apocalyptisch tijdperk nadat een poging om de opwarming van de aarde te stoppen, compleet mis gegaan is. Planeet Aarde heeft te maken met een nieuwe ijstijd, waardoor alle mensen op aarde aan hun einde zijn gekomen. Behalve de mensen op de Snow Piercer: een trein met een door uit zichzelf bewegende motor, die nooit stopt. Maar wanneer dit de enige plek is waar de mensheid zich kan bewegen, begint de sfeer al snel om te slaan.

Snowpiercer is nu te zien op Videoland.

#4 Henry Danger | 1 seizoen

Waar de meeste live-action superhelden-series niet bepaald gemaakt zijn voor kinderen, is Henry Danger dat wel. Gewoon lekker kijken met het hele gezien dus!

In deze serie maken we kennis met Henry Hart, die wel een heel bijzonder bijbaantje heeft. De jongen gaat namelijk ook door het leven als Danger, de sidekick van de grote superheld Captain Man. Waar de dreigingen als sidekick misschien niet van kleine proportie zijn, heeft Henry als zichzelf misschien nog wel de meeste gevaren. Hij moet het superhelden leven en tienerleven perfect zien te combineren. En dat is alles behalve makkelijk.

Het eerste seizoen van Henry Danger is nu te zien op Videoland.

#5 Madagascar

Wat hebben onder andere Chris Rock, Ben Stiller en David Schwimmer met elkaar gemeen? Ze zitten alle drie in, misschien wel, de leukste animatiefilm van 2005. En hij is nu ook te zien op Videoland.

In Madagascar volgen we het bizar saaie leven van Marty, een zebra uit de New Yorkse dierentuin. Het beste beestje wil het liefst naar het wild toe en besluit dan ook om te ontsnappen. Zijn beste vrienden, bestaand uit een leeuw, giraffe en een zebra, gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet en komen per ongeluk op Madagascar terecht. Maar als dierentuin dier overleven in het wild, dat is nog best lastig.

Zowel de eerste als de twee Madagascar film is vanaf nu te zien op Videoland.

#6 Roast Of Giel Beelen/Gordon

BN’ers die elkaar kapot maken met grappen, simpelweg omdat het kan. Dat is exact wat de Comedy Central roast inhoudt. In 2017 was het Giel Beelen die de sjaak was en in 2016 was het de beurt aan Gordon. Hoogtijd om te genieten van de harde grappen van onder andere Peter Pannenkoek, Soundos en Henry van Loon.

Beide Roasts staan nu te schitteren op Videoland.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Videoland Checkup: 6 nieuwe films en series die je nu kunt checken
Sluiten