Mark Hofman
Mark Hofman Tech 11 feb 2019

Videoland Checkup: 6 gloednieuwe films en series om te bingen

Het aanbod aan films en series op Videoland verandert met de week. Er komt niet alleen nieuwe content bij, maar er wordt ook zo nu en dan wat veranderd. Echter focussen we ons in deze rubriek op alles wat er verschijnt op het platform. Wat moet je echt gaan checken deze week? 

Nieuw op Videoland

Bij WANT helpen we je niet alleen aan pareltjes op Netflix, maar checken we ook films en series op Videoland. De streamingdienst heeft in week 6 van 2019 weer voldoende content toegevoegd om je te kunnen vermaken. Maar wat moet je, van de nieuwe films en series, nu echt eens gaan kijken? Om daar antwoord op te geven hebben we zes geweldige stukken content voor je op een rij gezet.

Op het gebied van films is het deze week niet alleen lachen geblazen, maar krijgen we ook de kans om eens stevig te griezelen. Daarnaast zien we een oude bekende serie terugkeren, is de spanning terug in een crime-serie en is er een heuse IMDb topper te vinden op het Nederlandse platform.

#1 The Blacklist | seizoen 6

Wanneer ‘s-werelds meest gezochte crimineel zich spontaan vrijwillig aangeeft, lijkt hij belangrijke voorwaarde met zijn aanhouding mee te brengen. De man zal iedereen aangeven met wie hij ooit gewerkt heeft, maar moet hiervoor wel in contact komen met een FBI Agent waar hij totaal geen connectie mee heeft. Het is het verhaal van The Blacklist wat ons al jaren weet te vermaken. Het is tijd voor het zesde seizoen wat niet alleen op televisie wordt uitgezonden, maar ook op Videoland te zien is.

De eerste vijf afleveringen van het zesde The Blacklist seizoen staan nu op Videoland.

#2 Theo Maassen – VANKWAADTOTERGER

Hoe ver kun je gaan met humor? Dat is de vraag die Theo Maassen in zijn show VANKWAADTOTERGER probeert te beantwoorden. In tijd van oorlog, conflicten en botsende culturen wordt de humor van de cabaretier gedreven door verontwaardiging en cynische observaties. Kwaliteiten waar Theo Maassen bekend om staat en waar hij zijn succes mee heeft weten te behalen. Een nieuwe show die perfect weet aan te sluiten op de problemen van vandaag en, op de juiste momenten, de grens weet op te zoeken.

VANKWAADTOTERGER is nu volledig te zien op Videoland!

#3 Pokémon: Black & White | seizoen 14

Ondanks het feit dat Pokémon niet meer behoort tot onze dagelijkse bezigheid, zoals dat vroeger wel zo was, is het nostalgie-gehalte van de serie altijd hoog gebleven. Op Videoland krijg je nu de kans om de nostalgie wederom te beleven door het veertiende seizoen. In Pokémon: Black & White ontdekken Ash, Cilan en Iris een nieuw land. Daar komen uiteraard ook nieuwe rivalen, uitdagingen en Pokémon bij kijken. Maar ondanks al zijn ervaring, zal de jonge Pokémon meester toch echt zijn team moeten versterken om de Unova Gym Leaders te verslaan.

Pokémon: Black & White staat nu volledig op Videoland!

#4 February

Om een prestigieuze school voor meisjes te bereiken, maakt de beeldschone Joan een bloederige tocht door een ijzig landschap. Op de school zijn Rose en Kat namelijk te vinden, die achtergelaten zijn door hun ouders. Maar hoe dichterbij Joan bij de school komt, hoe zwaarder het voor een van de twee meisjes wordt. Kat krijgt te maken met heftige teisteringen die afkomstig zijn door angstaanjagende visioenen. En Rose? Die moet toekijken hoe haar wederhelft compleet bezeten lijkt te worden door een kwaadaardige kracht.

February, ook wel bekend als The Blackcoat’s Daughter, staat op dit moment op Videoland.

#5 Scandal | 5 seizoenen

Het publieke imago van Amerika’s elite is van groot belang, het is daarom zaak om dit imago in een zo positief mogelijk daglicht te houden. En dat is exact het werk van Crisis manager Olivia Pope. Na haar tijd in het Witte Huis komt ze erachter dat het hoogtijd is voor de volgende stap: haar eigen bureau. Maar dat dit niet zonder slag of stoot gaat wordt al snel duidelijk. Zeker wanneer Olivia erachter komt dat ze haar verleden niet zo snel met rust kan laten.

Vijf seizoenen van de Amerikaanse serie Scandal zijn nu te zien op Videoland.

#6 Emilio Guzman – Alle Mensen Verzamelen

Wat gebeurt er als een keurige, nette, jongen zichzelf eens anders opstelt? Het antwoord krijg je in de theatershow Alle Mensen Verzamelen van Emilio Guzman. De cabaretier probeert eindelijk eens een keer voor zichzelf en de mensheid op te komen, door een vuist te maken. Alle schroom gooit hij van zich af en gaat nu voor een keer helemaal los. Los op het meest belabberde lettertype ter wereld, los op Halbe Zijstra en los op zijn buurman. En wie denk dat dit nog niet genoeg is, heeft het helemaal mis. Guzman heeft namelijk, naar eigen zeggen, de perfecte oplossing gevonden voor de vluchtelingencrisis.

Alle Mensen Verzamelen van Emilio Guzman is nu op Videoland te vinden.

Reageer op artikel:
Videoland Checkup: 6 gloednieuwe films en series om te bingen
Sluiten