Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 28 sep 2020

Vier Halloween in Animal Crossing: New Horizons

Sinds de release van Animal Crossing: New Horizons in maart van dit jaar is het een zeer fijne game gebleken. Zeker nu er regelmatig updates worden doorgevoerd.

En binnenkort komt er de herfstupdate. Deze draait voornamelijk om Halloween, het welbekende Amerikaanse feest. Maar er is gelukkig meer. Tijd voor een mooi overzicht.

De herfstupdate in Animal Crossing: New Horizons

In Animal Crossing: New Horizons kun je op 30 september aan de slag met de nieuwe update. Uiteraard is deze gratis en dan voor iedereen beschikbaar. Met de nieuwe update worden pompoenzaadjes geïntroduceerd. Deze kun je het jaar door bij Leif kopen wanneer die jouw eiland bezoekt. In oktober kun je ze ook bij Nooks Hoek kopen. Vervolgens plant je ze en oogst je ze wanneer ze volgroeid zijn. En met deze oranje joekels is het daarna mogelijk om verschillende voorwerpen te maken. Bekijk hieronder de trailer.

Wanneer je een Animal Crossing: New Horizons-speler bent die graag dingen verzamelt, dan kun je nu ook snoep gaan inslaan. Ook verschijnen er verschillende kostuums in de winkel van de Gezusters Able, om je alvast te verkleden voor het Halloween feest. Dat feest wordt op 31 oktober om 17 uur gehouden. Spelers krijgen bezoek van een mysterieuze gast: “Jack, de tsaar van Halloween.” Spelers kunnen Jack lolly’s en snoep geven om griezelige in-game-beloningen te verdienen. Door ook hun buren snoep te geven, voorkomen spelers dat ze door hen worden gefopt. Spelers kunnen ook een paar nieuwe reacties leren om hun angstige gevoelens mee uit te drukken.

Eind november nog meer

De kans is groot dat je met de Halloween update in Animal Crossing: New Horizons weer een tijdje aan de slag kunt gaan. Maar tegelijkertijd is ook al duidelijk dat er snel meer komt. Eind november staat alweer de volgende update gepland. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier met korting.

Reageer op artikel:
Vier Halloween in Animal Crossing: New Horizons
Sluiten