Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 dec 2017

Vier nu kerst in GTA 5: de gewoonlijke chaos gehuld in kertsferen

Dat GTA 5 een fijne game is, dat is geen geheim meer. Laatst kreeg de game nog een uitstekende update met de Doomsday Heist, die echt dik de moeite waard is. En nu is de wereld van Los Santos in een heerlijke kerstsfeer. Het zogenaamde GTA 5 Festive Surprise is namelijk live.

Kerstboom er bij: lekker sfeertje hoor

Dat betekent dat je nu in je GTA 5-appartement een gezellige kerstboom vindt. Nodig je online vrienden uit en zing een fijn kerstliedje om de boom. Je krijgt er niks voor, behalve vrienden die je voortaan heel raar zullen aankijken.

Verder vind je in het centrum van Los Santos een enorme kerstboom. Ook zal zo nu en dan gaan sneeuwen, waardoor de wereld er net iets vrediger uit komt te zien. Of het ook vredig wordt, dat ligt natuurlijk helemaal aan de community van de game. Wij verwachten echter de gewoonlijke chaos. Het is en blijft wel GTA 5 natuurlijk.

GTA 5

Verder kun je als je nog wat geld hebt de Sentinel Classic kopen. Deze auto werd al geintroduceerd tijdens de Doomsday Heist en nu kun je hem dus voor altijd besturen. Handig als je jezelf blits wil maken.

GTA 5 brengt een nieuwe Adversary Modus

Ook brengt de GTA 5 Festive Surprise een nieuwe Adversary Modus. Het gaat daarbij om Occupy, die je met maximaal 16 man kunt spelen en waar zes verschillende maps voor beschikbaar zijn. De modus geeft je dubbele RP-punten en geld en is speelbaar tot en met 5 januari.

Tot slot is het nog goed om te weten dat je tijdens het kerstfeest korting krijg op heel wat verschillende in-game aankopen. Denk daarbij aan nieuwe voertuigen en appartementen. Dus het ideale moment om je slag te slaan.

GTA 5 kwam alweer eind 2014 uit en is sindsdien niet weg te denken. De game behoort zonder twijfel tot één van de best verkopende games ooit en brengt dagelijks vele gamers online samen.

Reageer op artikel:
Vier nu kerst in GTA 5: de gewoonlijke chaos gehuld in kertsferen
Sluiten