Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 mrt 2020

Vier straks pasen in Animal Crossing: New Horizons

Straks met zijn allen naar buiten en zoeken naar paaseieren, dat is er in deze periode eigenlijk niet meer bij. Dus moeten we op zoek gaan naar andere manieren om pasen te vieren. Zo kun je dat bijvoorbeeld doen in Animal Crossing: New Horizons.

Gisteren tijdens een nieuwe Nintendo Direct kondigde Nintendo het speciale evenement aan voor Animal Crossing: New Horizons. Vanaf 1 april, en dat is geen grap, is het mogelijk om pasen in de game te vieren.

Pasen in Animal Crossing: New Horizons

Het heet overigens geen pasen in Animal Crossing: New Horizons. Nintendo spreekt over het Bunny Day-evenement. Dit waarschijnlijk om vormen van religie zo ver mogelijk buiten de deur te houden. Maar dat neemt niet weg dat het een schattige aangelegenheid is. Het is volgens het bedrijf het eerste seasonal evenement, waardoor je tijdelijk kunt profiteren van de mogelijkheden die worden geboden. Het evenement loopt tot en met 12 april, dus net geen twee weken. In de onderstaande video worden de verschillende mogelijkheden van het evenement alvast voorgesteld.

Tijdens het Animal Crossing: New Horizons-evenement krijg je bezoek van de haas Zipper, wat een soort paashaas is, maar dan weer anders. Zipper heeft tijdens het evenement verschillende eieren in de game verstopt. Deze zijn begraven in de grond en worden op een zelfde manier aangegeven als fossielen. Dus als je een soort van kruis in de grond ziet, dan weet je dat je daar iets kunt opgraven. Of het dan een fossiel is of een paasei, dat is nog even afwachten. Met de verschillende eieren kun je vervolgens weer allemaal voorwerpen maken om jouw dorpje mee op te fleuren.

Graaf ze op (Afbeelding: Nintendo)

Na dit evenement kun je je overigens ook alvast gaan verheugen op wat de toekomst gaat brengen. Eind april komt het volgende evenement. Deze draait om Earth Day. Wil je meer lezen over alles dat te maken heeft met Animal Crossing: New Horizons? Bezoek dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Vier straks pasen in Animal Crossing: New Horizons
Sluiten