Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 jul 2018

Vierde generatie: ‘107 nieuwe Pokémon komen naar Pokémon Go’

Met het lekkere weer van de afgelopen weken en het feit dat de ontwikkelaar veel evenementen organiseert, zien we dat steeds meer mensen Pokémon Go weer gaan spelen. Bijna elk weekend is er wel iets unieks te doen en te beleven. Zo kun je aankomende zaterdag tussen 11 en 14 in verschillende Gyms Raids gaan doen waarbij je Zapdos kunt gaan vangen. Momenteel zit ik in een app groep om in Hoorn te gaan jagen. Maar wellicht dat je binnenkort ook een groot aantal nieuwe Pokémon kunt vangen. De ontwikkelaar lijkt namelijk te hinten op de vierde generatie Pokémon in Pokémon Go.

Vierde generatie in Pokémon Go

Een belangrijke aanwijzing om dit aan te nemen is een tweet die de ontwikkelaar er onlangs uitstuurde. In die afbeeldingen zie je bijvoorbeeld de starter-Pokémon van de vierde generatie. Het gaat om Turtwig, Chimchar en Piplup. Pokémon die nu nog niet in de game zitten. Het feit dat ze op de afbeeldingen staan, is een aanwijzing dat zij binnenkort worden toegevoegd.

Pokémon Go Gen 4

Een andere opvallende Pokémon is Celebi, die aan de linkerkant staat naast de Alola-versie van Exeggutor. Celebi is een legendarische, misschien wel mythische Pokémon. Eerder liet de ontwikkelaar al weten dat je Celebi waarschijnlijk op eenzelfde manier als Mew zou kunnen vangen. Dat betekent dat je waarschijnlijk een serie aan opdrachten moet voltooien en op die manier de mogelijkheid hebt om te vangen.

In het geval van Mew heb ik daar langer dan een maand overgedaan, maar de weg daar naartoe was zeker leuk om te beleven. Wil je weten hoe je dat zelf moet gaan doen? Lees dan hier onze handige guide.

Het is uiteraard nog niet bekend wanneer we deze updates mogen verwachten. De ontwikkelaar is waarschijnlijk aan het bijkomen van het Pokémon Go Fest dat in Chicago werd gehouden en waarbij duizenden gamers samen kwamen.

Reageer op artikel:
Vierde generatie: ‘107 nieuwe Pokémon komen naar Pokémon Go’
Sluiten