Ilona Braam
Ilona Braam Home 29 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Vijf AliExpress deals die je interieur een boost geven

Veel mensen maken de fout om hun huis te zien als ergens waar ze wonen in plaats van er een echte “thuis” van te maken. En dat terwijl het toch een plek is waar je behoorlijk wat van je kostbare tijd doorbrengt. Tijd dus om je interieur aan te pakken en om er echt je eigen plekje van te maken. We helpen je alvast op weg met vijf leuke koopjes op AliExpress. Natuurlijk heeft het Chinese winkelparadijs nog veel meer om je interieur een boost te geven en wie je ook bent, we weten bijna zeker dat ze iets hebben dat precies bij je past.

Gefragmenteerde klok

Het lijkt tegenwoordig belangrijker dan ooit te zijn om precies te weten hoe laat het is. Er moeten bijvoorbeeld deadlines gehaald worden en ook de kinderen moeten op tijd opgepikt worden van school of juist weggebracht worden naar één of andere hobby. Daarom kan het zeker geen kwaad om op een prominente plek aan de muur een klok te hebben hangen. Een klok hoeft echter niet altijd hetzelfde te zijn en met deze gefragmenteerde klok kun je er precies van maken wat je zelf wilt. Probeer alleen wel de cijfers in de juiste volgorde op te hangen.

AlieExpress klok

Prijs: 8,49 euro tot 10,27 euro

Kleurrijke kraan

Om je thuis happy te voelen is het belangrijk dat je niet ziek wordt en daarom is het verstandig om bijvoorbeeld je handen te wassen als je naar de wc bent geweest of in de keuken bezig bent geweest met kip. Je handen wassen kan alleen best vervelend worden als je het vaak moet doen en daarom raden we dit vrolijke opzetstukje aan voor je kraan. Hij zorgt er met lichtjes voor dat je handen wassen een stuk spannender wordt en aan de kleur van het water kun je ook meteen zien hoe heet het ongeveer is. Blauw betekent dat het water onder de 32 graden is, terwijl je met rood moet oppassen omdat het water dan boven de 45 graden is. Groen zit er juist weer tussenin.

AlieXpress kraan

Prijs: 1,19 euro

Andy Warhol aan de muur

Andy Warhol heeft behoorlijk wat leuke dingen gemaakt (en ook wat dingen waarvan we het toch moeilijk vinden om het als kunst te beschouwen) en zijn Mick Jagger serie is in het bijzonder erg leuk om in huis te hangen. Jagger is hierin losjes geschetst in het zwart, terwijl verschillende pastel kleuren het geheel afmaken en voor een mooie eyecatcher zorgen. Via AliExpress kun je een canvas in huis halen met maar liefst tien verschillende Jagger artworks erop. Hoewel je zou denken dat zoiets je huis druk maakt, zorgt het dankzij de simpele stijl juist voor wat rust.

AliExpress Andy Warhol

Prijs: 7,84 euro tot 12,91 euro

Stijlvolle keramische plantenbakken

Iets dat je huis altijd wel een stuk gezelliger maakt zijn planten. Deze moeten echter wel in een mooie plantenbak terechtkomen, want het hoeft er ook weer niet uit te zien alsof je in een daadwerkelijk bos woont. Ook daar heeft AliExpress redelijk wat leuke opties voor en als je het toch nog stijlvol wilt houden, kun je gaan deze keramische plantenbakken met een minimalistische standaard. Ze komen in verschillende formaten en ook voor de standaard heb je verschillende opties.

Prijs: 5,86 euro tot 8,43 euro

Waterval trap

Als je je huis een natuurlijke boost wilt geven maar niet zo van de planten bent, hebben we iets anders voor je gevonden. Namelijk leuke 3D-stickers voor je trap. Je plakt ze makkelijk aan de zijkanten van de treden en als je klaar bent lijkt het alsof je een waterval oploopt als je naar boven gaat. natuurlijk moet je hiervoor geen open trap hebben, anders werkt het niet.

AlieExpress trap stickers

Prijs: 26,02 euro

Naast spullen voor je interieur heeft AliExpress ook behoorlijk wat gadgets, die je goedkoop kunt scoren. Dit zijn bijvoorbeeld vijf bizarre koopjes en gadgets die je zeker moet checken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vijf AliExpress deals die je interieur een boost geven
Sluiten