Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 21 mei 2019

Apple Airpods: de vijf beste (goedkope) AliExpress alternatieven

Het is redelijk bekend dat de Apple Airpods fantastische oordopjes zijn. Ze zitten fijn, gaan lang genoeg mee om een paar uur van muziek te genieten en je hebt niet zo heel erg veel last van omgevingsgeluid. Het enige probleem? Ze zijn redelijk prijzig. Daarom zijn we gaan kijken of ze bij AliExpress eventueel wat alternatieven hebben. We hebben ze niet getest, maar voor de kleine prijsjes waarvoor ze worden aangeboden is het niet zo’n ramp om ze te testen en te kijken of ze bevallen.

Vijf Apple Airpods alternatieven vanuit AliExpress

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

I30 TWS

In onze zoektocht zijn we heel wat producten van TWS tegengekomen. Op volgorde van de hoeveelheid bestellingen hebben we dit lijstje gemaakt, waarbij we hopen dat de Apple Airpods alternatieven die het meest zijn besteld ook het beste zijn. De I30 TWS is op papier dik in orde. Hij is te gebruiken bij zowel iOS als Android-devices, moet zo’n twee tot drie uur meegaan, beschikt over een Siri wake up functie en je kunt de oordopjes links of rechts los van elkaar instellen. Bovendien lijken ze enorm op de Apple Airpods. En dat voor een prijs vanaf 24,82 euro.

Apple Airpods alternatieven

I9 TWS

De I9 TWS is een andere alternatief op de Apple Airpods. Ze zijn iets minder krachtig en gaan ongeveer een uur lang mee wanneer je ze gebruikt. Het doosje waarmee de I9 TWS wordt geleverd zorgt er voor dat je hem wel weer snel kan opladen en uiteindelijk voor drie uur aan muziek kunt luisteren. Dat is dus een stuk minder dan de I30 TWS, maar als je ze puur gebruikt voor een uurtje in de trein en hem daarna weer oplaadt, dan heb je ook niet meer nodig. Voor 10 euro is het dan ook een koopje.

Apple Airpods alternatieven

I7S

De volgende alternatief voor de Apple Airpods is tegelijkertijd ook de goedkoopste uit het rijtje. Het gaat om de I7s oordopjes die je echt voor een paar euro’s kunt scoren. Ze gaan zo’n 1 tot 2 uur mee wanneer je er muziek naar luistert en het oplaaddoosje dat je er bij krijgt zorgt er voor dat je ze in totaal vijf keer kunt opladen. Hij is voorzien van 23 recensies op het moment van schrijven en die zijn behoorlijk positief. Voor 6,18 euro is het iets dat je zeker kunt gaan proberen.

Apple Airpods alternatieven

I12 TWS

De volgende die we meenemen in dit lijstje is de I12 TWS. Hierbij gaan de oordopjes tussen de 2 en 3 uur mee wanneer je er muziek mee luistert. Ook hoef je niet bang te zijn om ze te dragen wanneer het regent, want ze zijn IPX5 waterproof, waardoor een regenbui tijdens het rennen geen probleem moet zijn. Met het meegeleverde doosje moet je ze zo’n vier keer kunnen opladen en binnen een uur zijn ze dan weer volledig opgeladen. Voor 14,60 euro zijn ze van jou.

Apple Airpods alternatieven

XG12

De laatste alternatieven voor de Apple Airpods is de XG12. Het zijn in dit rijtje de enige draadloze oordopjes die er net wat anders uitzien. Maar ze doen in principe hetzelfde. Je kunt er voor kiezen om de luxe versie te halen, waarvan het oplaaddoosje over 3500 mAh bechikt. Daarmee kun je je oordopjes vele keren opladen. Als ze eenmaal opgeladen zijn, dan gaan ze zo’n 2,5 uur mee. Hij is te koop vanaf 9,58 euro.

Apple Airpods alternatieven

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:
Apple Airpods: de vijf beste (goedkope) AliExpress alternatieven
Sluiten