Gadgets 28 jul 2018 Ilona Braam

De vijf beste Bluetooth speakers voor dit warme weer

De laatste tijd hebben we behoorlijk mogen genieten van de zonnestralen en zitten we het liefst lekker buiten met een verkoelende cocktail. Daar hoort natuurlijk ook muziek bij, maar niet elke speaker is daar even geschikt voor. Je wilt natuurlijk niet rondlopen met één of ander zwaar en groot ding en je speaker moeten natuurlijk ook wel tegen een spatje water kunnen voor als je langs het strand of het zwembad wipt. Deze vijf speakers zijn echter uitermate geschikt om lekker mee in de zon te gaan genieten.

JBL Clip 2

De JBL Clip 2 is al vaker voorbij gekomen op “beste Bluetooth speaker” lijstjes en daar blijkt hij ook gewoon te horen. Het is een compact apparaatje, dat je zo aan je riem of tas hangt om mee te nemen. Ondanks zijn formaat, levert het ding echter wel krachtige tonen zodat je je niet constant hoeft te ergeren. Verder heeft hij een IPX7 certificering, wat betekent dat je hem zelfs kunt onderdompelen in water. De accu gaat zo’n acht uur mee en als je geen Bluetooth wilt gebruiken (omdat het bijvoorbeeld je smartphone sneller leeg maakt) kun je ook gewoon voor een goede oude aux-kabel gaan.

JBL Clip 2 Bluetooth speakers

Prijs: 35 euro

UE Wonderboom

Ultimate Ears, oftewel UE, staat bekend om zijn krachtige speakers en ook de UE Wonderboom is hier geen uitzondering op. Ook dit is weer een compacte speaker, die je makkelijk aan van alles kunt vastmaken om hem snel mee te nemen. Hij is schokbestendig en je kunt hem koppelen aan meerdere speakers om je muziek overal te verspreiden. Ook de Wonderboom heeft een IPX7 certificering en is niet bang om nat te worden. Verder gaat de accu zo’n 10 uur mee en kun je genieten van 360 graden muziek.

UE Wonderboom

Prijs: 71 euro

Sony SRS-XB30

Ook Sony is van de partij op de lijst met zijn SRS-XB30 Bluetooth speaker. Ook deze is waterdicht, maar hij komt wel met een beduidend grotere accu dan de andere twee speakers. Hiermee kun je tot maar liefst 24 uur genieten van je muziek. Dat betekent helaas wel dat hij met een wat hoger prijskaartje komt. Verder verzorgt er apparaat meteen ook feestelijke verlichting en heeft hij een EXTRA BASS functie om lekker los te gaan.

Sony SRS-XB30

Prijs: 139 euro

Bose SoundLink Micro

Ook Bose staat bekend om zijn kwaliteitsaudio en levert met de SoundLink Micro een krachtige maar compacte Bluetooth speaker. Hij is uitgerust met een scheurbestendige bevestigingsband om hem overal aan vast te kunnen maken.Via de bijbehorende app kun je twee SoundLink Micro speakers koppelen voor de partymodus. Ook kun je op deze manier een stereo effect creëren. Zowel de buiten- als binnenkant zijn waterdicht en hebben een IPX7 classificatie. De accu gaat verder zes uur mee en je kunt lekker aan de slag met spraakopdrachten via Siri of Google Assistant.

Bose SoundLink Micro

Prijs: 98 euro

JBL Flip 4

De JBL Flip 4 is de perfecte speaker om een strandfeestje mee te geven. Je kunt hem dankzij JBL Connect+ namelijk koppelen aan maximaal 99 andere speakers om een heus festival neer te zetten. Ook onder water gaat het feest door, want het apparaat is helemaal waterdicht en kan tot 30 minuten lang een verfrissende duik nemen. De accu gaat zo’n 12 uur mee en als je even niet bezig bent met muziek kun je de speaker ook gebruiken om te bellen.

JBL Flip 4

Prijs: 111 euro

Naast normale Bluetooth speakers, zijn er inmiddels ook behoorlijk wat slimme speakers op de markt. Die van Amazon en Google zijn waarschijnlijk de bekendste, maar binnenkort komt ook Samsung eindelijk met een slimme Bixby speaker.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De vijf beste Bluetooth speakers voor dit warme weer
Sluiten