De vijf beste games die nog gaan verschijnen: deze maken je blij

Dit gaming najaar is al redelijk op gang gekomen en er zijn diverse interessante games verschenen. Toch wachten we nog even op de echt grote knallers. Gelukkig hoeven we daar niet heel lang op te wachten. Natuurlijk, de PlayStation 5 en Xbox Series X gaan veel vuurwerk brengen, maar deze vijf games komen ook nog gewoon op de huidige generatie spelcomputers uit. Dit zijn daarbij wat ons betreft nog de vijf beste games die uitkomen.

Beste games van dit najaar: Cyberpunk 2077

We beginnen dit overzicht met Cyberpunk 2077. Dit is nog altijd de game waar we massaal op zitten te wachten en waarbij het wachten volgende maand voorbij is. Dan komt de game uit. De belangrijkste reden waarom we zo naar uitkijken zit hem in de ontwikkelaar. Dit is namelijk een game van hetzelfde team als The Witcher 3. Daarnaast is hetgeen dat we tot nu toe van de game hebben gezien gewoon van een zeer hoog niveau. De game neemt je mee naar een futuristische setting, waarbij je een groot avontuur beleeft en zelf diverse keuzes moet maken. Het is een RPG met zeer veel potentie en kan zomaar één van de beste games van dit jaar worden.

Pre-order de game hier

Cyberpunk 2077 beste games
Cyberpunk 2077 (Afbeelding: CD Projekt)

Assassin’s Creed Valhalla

Vorig jaar sloeg de Assassin’s Creed-reeks een jaartje over, zodat er genoeg tijd was om Assassin’s Creed Valhalla te ontwikkelen. Dit nieuwste deel neemt je mee naar het Engeland van de Middeleeuwen, waar jij als stoere viking even lekker los kunt gaan. Zoals je gewend bent van de reeks krijg je te maken met een grote open wereld game en kun je van alles en nog wat beleven. De game is voorzien van diverse RPG-elementen, geeft je de mogelijkheid om met een boot te varen en forten aan te vallen en nog veel meer. Dit is een game die potentie heeft om tot het lijstje van beste games te behoren.

Pre-order de game hier

Assassin’s Creed Valhalla
Assassin’s Creed Valhalla (Afbeelding: Ubisoft)

Call of Duty Black Ops: Cold War

Of Call of Duty Black Ops: Cold War straks tot de beste games van dit jaar gaat behoren kun je eigenlijk dit weekend al gaan beleven. Dan draait namelijk de beta op de PlayStation 4 en krijg je een interessant voorproefje op wat de multiplayer te bieden heeft. Maar de game is natuurlijk meer dan dat. Zo krijg je te maken met verhaal die je meeneemt naar de setting van de Koude Oorlog en een direct vervolg is op de originele Black Ops. Deze ziet er veelbelovend uit. Verder kent de game een uitgebreide zombiemodus, waardoor de game als totaal pakket zeer veelbelovend is.

Pre-order de game hier

Call of Duty Black Ops: Cold War
Los in Miami (Afbeelding: Activision)

Watch Dogs Legion

Eerlijk is eerlijk, ik had een maand of twee geleden Watch Dogs Legion niet genoemd in een lijstje met beste games. Maar sinds ik een paar verschillende keren met de game aan de slag heb kunnen gaan, is mijn mening wat bijgesteld. Er lijkt namelijk niet zoveel herhaling in te zitten zoals ik van andere Watch Dogs-games kent. Daarnaast is het idee van dat je elke burger in de game kunt rekruteren erg tof. Verder helpt het dat Londen niet vaak de setting in games is geweest. Op die manier is dit een game met veel potentie.

Pre-order de game hier

Watch Dogs Legion
Het begint hier (Afbeelding: Ubisoft)

Spider Man: Miles Morales als de laatste der beste games

De laatste titel in dit rijtje van beste games is wellicht een ietwat vreemde game om te noemen. De game lijkt namelijk qua grootte een tussendoortje te zijn. Maar toch: meer Spider-Man is wat mij betreft al genoeg reden om enthousiast te worden. De game wordt los aangeboden, maar is ook onderdeel van de Ultimate Edition, die het originele avontuur kent samen met de uitbreiding. Met name de PlayStation 5-versie is daarbij interessant, daar deze gebruik maakt van een aantal nieuwe technische snufjes, waardoor het totaalplaatje er goed uit ziet.

Pre-order de game hier

Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales (Afbeelding: Insomniac Games)

Wat dat betreft komen er nog genoeg titels uit die bij de categorie beste games horen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De vijf beste games die nog gaan verschijnen: deze maken je blij
Sluiten