Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 16 dec 2017

WANT to Have: de vijf beste goedkope beveligingscamera’s voor in huis

Wanneer je op vakantie bent of zelfs even bij een vriend langsgaat, kan er alweer van alles in je huis gebeuren. Als je daar nerveus van wordt, is het gelukkig mogelijk om zelfs op afstand alles nauwlettend in de gaten te houden. Beveiligingscamera’s kunnen helaas al gauw een behoorlijk prijskaartje krijgen. Deze vijf camera’s doen echter goed hun werk, terwijl ze nog met een redelijk zacht prijsje komen.

D-Link Securicam DCS-932L/E

De D-Link Securicam houdt je huis veilig en heeft meteen door wanneer iemand in huis rondloopt, terwijl dat helemaal niet de bedoeling is. Via de bijbehorende app kun je zelfs op vakantie je huis in de gaten houden en de camera heeft ook een nachtzicht feature, waardoor je ook in het pikke donker nog alles kunt zien tot vijf meter. Verder neemt het apparaat ook geluiden op, zodat je kunt horen wat er gebeurt terwijl je er niet bent en krijg je beelden van betrapte mensen toegestuurd naar je email-adres.

D-Link Securicam

Prijs: 51,41

Tenvis TH661

Met de Tenvis TH661 kun je alles in de gaten houden wat er in huis gebeurd via de bijbehorende app. Dit kan dankzij de infrarood LED lampjes ook ‘s avonds tot op acht meter. Daarnaast is het apparaat uitgerust met een microfoon en luidspreker, zodat je via de camera ook gesprekken kunt voeren en meteen een inbreker bedreigend toespreken. Verder kan de camera op afstand bestuurd worden, zodat je hem een andere richting op kan laten koekeloeren. Je kunt ervoor kiezen om continu beelden op te nemen, of dat de camera pas begint met opnemen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Hierop krijg je ook een alarm email, met daarin een foto van de boosdoener (of de kat).

Tenvis TH661 beveiligingscamera

Prijs: 89 euro

Ezviz Mini-O

Deze compacte camera heeft een kijkhoek van 111 graden, zodat je extra veel kunt zien en niks je ontgaat. De camera is gemakkelijk te installeren, dankzij de magnetische voet met een anti-slip siliconen ring. Daarnaast kan de Mini-O ook naar voren kantelen. Zelfs in het donker kun je alles in de gaten blijven houden tot 7,5 meter. Als je de beelden wat beter wilt bekijken kun je tot acht keer digitaal inzoomen. Verder levert de camera beelden met een HD resolutie en kun je via het apparaat praten en luisteren naar wat er stiekem gezegd wordt.

Ezviz Mini-O

Prijs: 67,65

Zmodo Mini

Ook de Zmodo Mini is, zoals de naam al aangeeft, een compacte camera en is maar zo’n 6,5 cm hoog. Het kleintje werkt wel gewoon naar behoren en geeft je HD beelden om alles in de gaten te houden. Ook bij deze camera is het mogelijk om te babbelen door de tweeweg-audio feature. Daarnaast is het apparaat uitgerust met een bewegingssensor, waardoor hij je meteen kan waarschuwen wanneer iets of iemand zich ongeoorloofd in je huis beweegt.

Zmodo Mini

Prijs: 79 euro

Xiaomi Yi

Xiami kennen de meeste mensen in het westen om de relatief goedkope smartphones, maar het Chinese bedrijf zet van alles op de markt van stofzuigers, tot waterkokers en inderdaad ook beveiligingscamera’s. De Xiaomi Yi is een waardige en goedkope optie en levert mooie kwaliteit 720p HD beelden op. Met de camera kun je zowel overdag als ‘s avonds in het donker zien wat er allemaal gebeurt in je huis en het is mogelijk om hiervan ook de audio op te vangen en zelf te spreken via de camera. De lage prijs komt echter wel met een klein compromis. De handleiding en app zijn namelijk in het Chinees, maar Xiaomi zorgt gelukkig wel voor een vertaling.

Xiaomi Yi

Prijs: 48,95

Uiteraard is het ook belangrijk om buitenshuis een oogje in het zeil te houden. Dit zijn de vijf beste beveiligingscamera’s om hiervoor te gebruiken, die niet vergaan door een regenbui.

Reageer op artikel:
WANT to Have: de vijf beste goedkope beveligingscamera’s voor in huis
Sluiten