Kiara Angelino
Kiara Angelino Gadgets 16 mrt 2017

WANT to Have: de vijf beste horloges onder de 250 euro

Een goed en mooi horloge met aangename prijs vinden is niet altijd even gemakkelijk. Een horloge waarmee je er én goed uit ziet én goed is voor de portemonnee. Om je met deze zoektoch te helpen hebben wij de vijf beste horloges onder de 250 euro voor je samengesteld.

Horloges, ze zijn er in alle vormen en maten

De keuze voor horloges is oneindig. Ga je voor een waterdicht horloge, een digitale wijzerplaat of een horloge die twee keer zo breed is als je pols? Hopelijk zit er dan ook eentje tussen die je aanspreekt. Het is een willekeurige volgorde, dus de een is niet per se beter dan de ander.

Buitengewoon horloge van TWO-O

TWO-O maakt producten met echt hout, metaal of marmer. Dit is duurzaam en gaat nou eenmaal langer mee. Deze collectie is dan ook een buitengewone twist op het traditionele horloge. Metaal en hout worden in de uurwerken gecomplimenteerd en zijn vernoemd naar bijzondere plekken in Amsterdam.

TWO
Bron: TWO

Neem het ‘Rijks’, vernoemd het Rijksmuseum. Dit horloge ademt details, precisie en klasse. Zijn stijl kenmerken zijn gedurfd en luxieus. Hier te bestellen voor 189,95 euro. Maar ook de goedkopere Vondel en Jordaan zijn de moeite waard om te checken.

Citizen CA0641: oplaadbaar door licht

Wat denk je van deze klok van Citizen? Het horloge beschikt over een zonnecel en kan door middel van zonne-energie worden opgeladen. Je hoeft dus niet meer langs de juwelier voor nieuwe batterijen. Het horloge beschikt natuurlijk ook nog over andere functies. Zo geeft de Citizen een waarschuwing wanneer het horloge licht nodig heeft. Daar doe het voor, toch?! De Citizen CA0641 kost 199 euro en is hier te koop.

horloges onder de 250 euro
Bron: Citizen

Tommy Hilfiger Jace TH1791165: ook Tommy heeft mooie klokken

Voor als je het nog niet wist: Tommy Hilfiger maakt ook horloges. Stijlvol dat past bij een casual outfit. Het horloge heeft een stalen polsband en een wijzerplaat van mineraalglas. Met dit horloge weet je zeker dat je kwaliteit aan je pols hebt zitten. Je kan ‘m hier voor 199 euro kopen.

Triwa Falken FAST102: klein, bescheiden design

Triwa Falken is een slank en relatief klein klok voor om de pols. Geïnspireerd door de roofvogel, de falken. Het klokwerk is zo klein dat er boven de zes een mini-uurwerk zit. Wat het mini-uurwerk daar doet? Dat mag je zelf uitzoeken ;-).

Bron: Triwa

De Triwa Falken FAST102 is heerlijk minimalistisch en kun je onder de douche omhouden. Ga er alleen niet mee zwemmen! Het horloge is hier voor 169 euro te koop .

Casio Solar LCW M170D: innovatief en waterbestendig

Breng jij het liefst 24 uur per dag met je horloge door, zelfs tijdens het zwemmen? Dan is de Casio Solar wat voor jou! Dit prachtige horloge is tot vijftig meter diepte waterdicht. Daarnaast zul je écht nergens te laat aankomen. Het horloge ontvangt namelijk dagelijks een signaal om de tijd continu goed te zetten.

Bron: Casio

Het heeft een mooi, elegant design en beschikt over zonnecellen. Die zorgen voor een milieuvriendelijke stroomvoorziening van het horloge. De Casio Solar LCW M170D wordt door saffierglas beschermd dus krassen zul je niet snel op het horloge terugzien. Je koopt ‘m hier voor 249 euro.

Het is lastig om de perfecte selectie te maken, maar dit zijn goede horloges onder de 250 euro. Zoek je toch nog meer keuze? Bekijk dan de Renard Watches met een betaalbare prijs. Natuurlijk zijn we ook benieuwd wat jij het beste of mooiste horloge vindt van ons lijstje. Laat je het weten in de comments?

Reageer op artikel:
WANT to Have: de vijf beste horloges onder de 250 euro
Sluiten