Kiara Angelino
Kiara Angelino Home 20 apr 2017

WANT to Have: de vijf beste wifiversterkers voor een snelle verbinding

Ben je slechte wifi zat? Snappen wij! Wifiversterkers zijn daar de oplossing voor. Check hier vijf wifiversterkers, waarmee je weer van de beste Wifi kunt genieten.

Wifiversterkers voor een betere en snellere verbinding

Niet overal in het huis is de Wifi even sterk. Door onder andere een wifiversterker te plaatsen vergroot je het gebied en de snelheid van je Wifi. Zit jij graag in de tuin of in de auto en wil je daar ook van een goede wifi-verbinding genieten? Check dan hier vijf geschikte wifiversterkers voor binnen en buiten de deur.

Netgear EX6200: ideaal voor video streaming en gamen

Haperende films of games die steeds opnieuw moeten verbinden is vervelend. Zonder twijfel. De Netgear EX6200 is dan ook een perfecte aanvulling op je huidige wifi-netwerken. De wifiversterker is uitermate geschikt voor grote huizen. Hij bereikt namelijk gebieden die je standaard router niet goed kan bereiken.

Netgear heeft een speciale app die ‘WiFi Analytics’ heet, hiermee vind je het juiste gebied waar je ‘m moet plaatsen. Netgear EX6200 kan gemakkelijk worden aangesloten en maakt een snelle verbinding. Je kunt ‘m hier voor 124,95 euro kopen.

wifiversterkers

Sitecom n300 Outdoor Range Extender: stabiele verbinding op buitenlocaties

Ga je vaak naar de camping of zit je wel eens op een boot? Sitecom n300 is ideaal voor dat soort locaties. De wifiversterker heeft een IP65-certificering en is dus stof- en waterbestendig. Hij levert bij elk klimaat prima prestaties. Geen stopcontact in de buurt? Het apparaat wordt met een vijf meter lange kabel geleverd.

Sitecom n300 heeft twee krachtige antennes die voor een nog krachtigere verbinding zorgen. Hij is hier voor 129,99 euro verkrijgbaar.

wifiversterkers

Belkin N300 Repeater: compact en gemakkelijk te installeren

Verschillende handleidingen volgen hoeft niet met de Belkin N300 Repeater. Steek ‘m in het stopcontact, druk op de WPS-knop en de repeater is geïnstalleerd! Daarnaast is-ie zo klein dat bij een dubbel stopcontact het tweede stopcontact bruikbaar blijft. Belkin N300 vergroot de verbinding in huis en je haalt voor een lage prijs, goede kwaliteit in huis. Hier is ‘ie voor 45,99 euro te koop.

Devolo dLAN 1200+: snelle internetverbinding tot lange afstanden

DEVOLO DLAN 1200+ zorgt ervoor dat het hele huis constant een snelle Wifi-verbinding heeft. De wifiversterker kan maximaal 300 meter bereiken. Daarnaast verbindt het televisies, computers, printers en zelfs de zwaarste netwerken met elkaar. Je hebt geen kabels nodig, want je hoeft ‘m alleen maar in het stopcontact te steken. Koop ‘m hier voor 139,90 euro.

wifiversterkers

TP-LINK M7350: draagbare wifiversterker voor onderweg

Onderweg heb je niet altijd een goede verbinding zoals thuis. De TP-LINK M7350 is een draagbare wifiversterker die ervoor zorgt dat je overal goed verbonden bent. Op het schermpje van het apparaat zie je het accuduur, de verbindingsstatus en het dataverbruik. Het apparaat is ook nog eens ideaal voor als je met een groep vrienden bent. Hij kan namelijk met maximaal 15 personen worden verbonden. De TP-LINK M7350 is hier voor 99 euro te koop.

wifiversterkers

Met één van deze wifiversterkers kan je verbindingsproblemen zeker worden opgelost. Ben je benieuwd naar nog meer tips om de beste wifi in huis te krijgen? Lees de extra tips hier.

Reageer op artikel:
WANT to Have: de vijf beste wifiversterkers voor een snelle verbinding
Sluiten