Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 26 mei 2019

AliExpress deals: de 5 best betaalbare smartphones!

Als je aan een smartphone denkt, dan denk je snel aan merken als Apple, Samsung, Huawei en OnePlus. Maar buiten die wereld is er natuurlijk veel meer beschikbaar. Soms heb je best wel een goede smartphone zonder dat je hoofdprijs moet betalen. De merken, op Xiaomi, in dit rijtje zijn minder bekend, maar voor de prijs kun je deze telefoons in combinatie met de specificaties goed in huis halen. Wellicht voor jezelf, maar misschien ook handig als de eerste smartphone voor je kind.

Vijf betaalbare smartphones van AliExpress

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

Umidigi F1

De Umidigi F1 is een smartphone die meer dan 5.000 keer is verkocht en veel positieve reviews heeft ontvangen. Hij beschikt over 4 GB RAM en 128 GB opslagruimte. Met een batterij van 5150 mAh gaat hij een behoorlijke tijd mee. Het is een 6,3 inch smartphone met een Full HD scherm. De frontcamera beschikt over 16 Megapixels, terwijl de achtercamera een tweetal camera’s bevat met 16 en 8 Megapixels. En dit alles draait op stock Android 9.0, waardoor het ook allemaal clean moet zijn. Vanaf 163,80 euro is hij bij AliExpress te krijgen.

betaalbare smartphones van AliExpress

Xiaomi Redmi 6A

In de verschillende artikelen die we publiceren over geinige gadgets en andere producten van AliExpress hebben we vaak een product van Xiaomi die we meenemen. Zo ook nu met de Xiaomi Redmi 6A. Dit is een typisch instapmodel. Er zit niet te veel poespas in, maar wanneer je je kind een eerste smartphone wilt geven, dan is dit perfect. Met 2GB RAM hoef je niet veel van games te verwachten en ook een opslag van 16 GB is beperkt. Dat laatste kun je met een SD-kaartje wel uitbreiden. Verder heeft hij een 5 MP front- en een 13 MP backcamera, waar je degelijke foto’s mee kan maken. Ook zit er een 3000 mAh batterij in. Allemaal weinig spectaculair, maar dat wordt met een prijs vanaf 83,66 euro ruimschoots goed gemaakt.

betaalbare smartphones van AliExpress

DOOGEE Y8

Ook de DOOGEE Y8 is een echte budgettelefoon. Het is een smartphone die qua naam iets minder is dan de Xiaomi, maar qua specificaties wel iets interessanter. Zo heeft het een batterij van 3400 mAhen zit er 3 GB RAM in. Dat is net wat fijner dan de Xiaomi. De camera is wel minder. De frontcamera is 5 MP, maar de backcamera is slechts 8 MP. Ook deze telefoon draait op Android 9. Met de prijs vanaf 83,21 euro ideaal als eerste smartphone.

betaalbare smartphones van AliExpress

AGM A9

De AGM A9 is dan weer een iets krachtigere smartphone. Deze smartphone is dan ook wel gelijk iets duurder. Het is een smartphone die gebruik maakt van een 5400 mAh-batterij, waardoor je hem een tijd lang kunt gebruiken. Hij beschikt verder over 4 GB RAM met 64 GB interne opslag, wat je weer kunt uitbreiden met een SD-camera. De front camera beschikt over 12 MP, terwijl de backcamera over 16 MP. Ook moet het geluid goed zijn met JBL Tuned Speakers. En als het regent hoef je niet bang te zijn dat hij daar niet tegen kan. Hij is vanaf 237,73 euro te halen bij AliExpress.

betaalbare smartphones van AliExpress

Xiaomi Mi 8 Lite

We sluiten het lijstje af met nog een Xiaomi-device. De Xiaomi Mi 8 Lite is een degelijke smartphone met redelijke specificaties. Het is een smartphone met 4GB aan RAM en 64 GB interne opslag. De abtterij is met 3350 mAh niet spectaculair, maar hij ondersteunt wel snel opladen. De frontcamera is een 24MP AI Beautify camera, terwijl je bij de backcamera een mix tussen 12MP en 5MP krijgt voor degelijke foto’s. Tot slot is het een Full HD scherm met een grootte van 6,28 inch. Hij is te koop vanaf 176,86 euro.

betaalbare smartphones van AliExpress

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:
AliExpress deals: de 5 best betaalbare smartphones!
Sluiten