Vijf opmerkelijke AliExpress spulletjes voor je huisdier

Op AliExpress vind je allerlei gadgets om lekker mee aan de slag te gaan van speakers en drones tot vingerafdruksloten en gadgets waarvan je niet echt weet wat het nut er nou precies van is. Maar ook voor je dieren zijn er redelijk wat spullen te scoren. Ook hier geldt weer dat sommige dingen die je vindt weer wat nuttiger zijn dan andere. Maar mocht je in de mood zijn voor wat ongein, hebben we vijf redelijk bizarre dingen voor je kat of hond gevonden.

Slank gezicht voor je kat

Als eerste hebben we een massageroller, waarmee je het kopje van je kat mee kunt masseren. Dezelfde soort rollers hebben ze ook voor mensen en die zijn bedoeld om je een facelift te geven en je gezicht smaller te maken. De bedoeling is dat je als het ware het vet uit je gezicht rolt. Ook de roller voor je kat is bedoeld om het gezicht smaller te maken als je bijvoorbeeld een ernstig dikhoofdige kat hebt. Uiteraard zou je het ook op je hond kunnen uitproberen.

AliExpress kat massage roller

Prijs: vanaf 4,23 euro

Hondendroger

Op de een of andere manier krijgen honden een soort vreselijke geur als ze nat worden en helaas doen sommige honden het erom om telkens toch nattigheid op te zoeken. Om snel een einde de maken aan te “wet dog” geur kun je bij AliExpress terecht voor een heuse hondendroger. Hier stop je je hond in en vervolgens blaas je er met een föhn hete lucht in. Binnen de kortste keren zou je viervoeter vervolgens weer droog moeten zijn. Natuurlijk zou het ook handig kunnen zijn als je zelf je hond in bad hebt gestopt en hij wel lekker fris en fruitig ruikt.

AliExpress hondendroger

Prijs: 21,22 euro

Dierentoilet

Je hond uitlaten kan soms net niet uitkomen en als we eerlijk zijn heeft niemand er eigenlijk ooit echt zin in. Daarom kun je ook hond trainen om zelf naar de wc te gaan en dat doe je met de toilet trainer van AliExpress. In principe is het eigenlijk gewoon een soort opzetstukje dat je op je eigen wc neerzet met een plastic binnenkantje. Hierop kan je trouwe vriend rustig zijn behoefte doen, maar vervolgens moet jij het wel weer opruimen. Ook voor je kat kan het een uitkomst zijn en hoef je niet meer aan de slag met een kattenbak.

AliExpress dierentoilet

Prijs: 18,74 euro

Creepy monden

Mocht je ontevreden zijn met de bek van je hond, kun je daar dankzij AliExpress meteen iets aan doen. Ze verkopen namelijk alternatieve monden voor je dieren, die je schattige viervoeter omtoveren tot iets dat je alleen in de meest belachelijke enge film tegen zou komen. Maar belachelijk of niet, het ziet er wel behoorlijk creepy uit. Wat het nut ervan is? Het voorkomt in ieder geval dat je gebeten wordt.

AliExpress honden masker

Prijs: vanaf 1,48 euro

Extra haar

Ook aan het haar van je huisdieren kun je iets doen, want er bestaan ook voor honden en katten gewoon pruiken. Dus als je het hebt gehad met dat korte haar, kun je even op AliExpress zoeken en je vindt binnen de kortste keren extra haartjes. We hebben hier een roze pruik te pakken, maar als je wat verder zoekt kom je ook blonde, bruine en zwarte haren tegen in de meest uiteenlopende kapsels.

AliExpress honden pruik

Prijs: 7,25 euro

Niet alleen AliExpress houdt zich bezig met je huisdieren, maar ook Tesla is onlangs bezig geweest met honden. Zo is er een nieuwe feature die zich volledig op je trouwe viervoeter richt.

Reageer op artikel:
Vijf opmerkelijke AliExpress spulletjes voor je huisdier
Sluiten