Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 14 jun 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #102

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 102!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

#1 Draadloze Oplader Cup voor in de auto

Vaak neem je je smartphone mee wanneer je rijdt. Gebruiken mag je hem als bestuurder niet, waardoor je er verstandig aan doet om hem op te laden. Het probleem is alleen dat je vaak geen plek hebt om de smartphone goed weg te leggen. Met deze cuphouder heb je een draadloze oplader die je plaatst op de plek waar je normaal je drankje hebt staan. Op die manier hoef je niet bang te zijn dat je smartphone rondvliegt op het moment dat je op de rem trapt. Tegelijkertijd kun je ook andere devices opladen, wat weer handig is als je een persoon naast je hebt zitten.

AliExpress beste deals #102

De Draadloze Oplader Cup voor in de auto is bij AliExpress te koop vanaf €17,49.

#2 Kleine haarverwijderaar

In de categorie ‘ik weet even geen betere naam’ hebben we deze kleine en betaalbare gadget. Hiermee kun je makkelijk haren weghalen van stoffen objecten en natuurlijk je kleding. Ideaal als je een kat of een hond in huis hebt die graag bij zijn of haar baasje op schoot wilt zitten. Hij is na gebruik makkelijk schoon te maken en kost bijna niks.

AliExpress beste deals #102

De haarverwijderaar is bij AliExpress te koop vanaf €1,46!

#3 Led-lamp om binnen de mooiste foto’s te nemen

Wanneer je veel thuis werkt en hier en daar foto’s maakt, dan zul je merken dat je daarbij vaak te maken hebt met weerspiegeling. Met deze led-lamp is dat verleden tijd. Je maakt er zonder al te veel moeite een soort ministudio mee en kunt zodoende het perfecte licht creëren voor alle foto’s die je nodig hebt. Handig wanneer je iemand bent die bergen met meuk op eBay en Marktplaats verkoopt.

AliExpress beste deals #102

De led-lamp is vanaf €9,25 te koop bij AliExpress.

#4 Handige scheerzet

Een beetje man heeft een goede scheerzet nodig. Om zijn baard te trimmen of gewoon om helemaal glad te gaan. Met deze set ben je van alle markten thuis. Het is gemaakt van Duits staal, bestaat uit vijf mesjes en is zodoende perfect voor een goede scheerbeurt.

AliExpress beste deals #102

De handige scheerzet is te koop vanaf €18,52 bij AliExpress.

#5 Betaalbaar luxe horloge

Het is belangrijk om te weten hoe laat dat is. Een smartphone is een handig device dat je altijd bij de hand hebt. Maar een ouderwets horloge doet ook nog steeds zijn ding. En het kan er vaak mooi uit zien. Dit horloge oogt luxe en is bovendien zeer betaalbaar. Op die manier sla je dus twee vliegen in één klap.

Het horloge is vanaf €12,58 te koop bij AliExpress.

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #102
Sluiten