Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 19 jul 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #107

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 107!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

#1 Houten 3D-puzzel

We beginnen dit overzicht met wat klassiek speelgoed. Deze set van negen houten puzzels zijn geschikt voor jong en oud. Het is goed om ze uit elkaar te halen en vervolgens weer in elkaar te zetten om zo de hersenen goed te testen. Er zit een goede variatie in en elke puzzel is op die manier zijn eigen uitdaging.

De set aan bouwblokken is bij AliExpress te koop vanaf €11,10.

#2 GPS tracker voor je huisdier

In Nederland laten we vaak onze kat alleen buiten en hopen dan altijd maar dat die terugkomt. Dat gaat niet altijd goed en dan zit er niks anders op dan wat posters op te hangen en te hopen dat je kat weer opduikt. Of je hebt een hond die weleens in het park zijn of haar eigen weg kiest. Met deze handige GPS tracker kun je altijd en overal zien waar je huisdier zich bevindt. Op die manier hoef je je nooit meer zorgen te maken of in het wilde weg te gaan zoeken. Je kunt hem overigens ook gebruiken aan je sleutelbos, mocht je die vaak kwijt raken.

AliExpress beste deals #107

De gps tracker is bij AliExpress te koop vanaf €1,36!

#3 Draadloze speaker

Er zijn op de markt inmiddels heel veel verschillende draadloze speakers beschikbaar. En als we heel eerlijk zijn, doet deze draadloze speaker niet per se iets dat heel indrukwekkend is. Maar hij heeft één heel duidelijk voordeel: hij kost nauwelijks iets. Voor een paar euro heb je hem in huis en kun je genieten van muziek. Hij gaat ook maar iets van twee uur mee. Maar nogmaals: hij kost nauwelijks iets!

AliExpress beste deals #107

De draadloze speaker is te koop vanaf €4,30 bij AliExpress.

#4 Airpod-alternatief

De Apple Airpods zijn niet minder dan geniaal, maar ze zijn zo enorm duur. Gelukkig zijn er bij AliExpress verschillende dikke aanbiedingen. Deze keer hebben we een paar mooie oordopjes van QCY. Je verbindt er mee via bluetooth, worden geleverd in een handige oplaaddoosje en gaan dan iets van vier uur mee. Uiteraard kun je ze daarna een paar keer opladen, waardoor ze in totaal 32 uur meegaan.

De oordopjes zijn te koop vanaf €17,83 bij AliExpress.

#5 Maak je eigen poppetje

Wanneer je binnenkort wilt gaan trouwen, dan kun je je bruidstaart net wat interessanter maken door je eigen poppetje te maken. Maar die kun je natuurlijk ook als actiefiguur maken en op je bureau zetten. Of je maakt er een sleutelhanger van. Kortom, vele mogelijkheden om je zelf als plastic geheel te vereeuwigen.

Je eigen poppetje is voor €73,75 te koop bij AliExpress.

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #107
Sluiten