Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 6 sep 2018

Vijf honden gadgets die je pluizige vriend nodig heeft

Je hond is je beste vriend en verdient om de zoveel tijd, net als jij, ook nieuwe gadgets. Er bestaan tegenwoordig behoorlijk wat gadgets voor je viervoeter, de één wat nuttiger dan de ander. Deze vijf heeft je pluizige vriend absoluut nodig en maken ook jouw leven wat aangenamer.

Wickedbone

We weten dat honden van botten houden, maar als je trouwe viervoeter met echte botten aan de haal gaat, kan hij helaas maagproblemen krijgen. Enter Wickedbone. Dit is een interactief speeltje in de vorm van een bot, waar je huisdier naar hartelust mee kan spelen. Het speelse bot beweegt zelf op en neer om het dier te verleiden tot een spelletje en kan hem helemaal zelf bezighouden. Daarnaast reageert het ding ook automatisch op hoe de hond zich gedraagt. Wil je liever zelf spelen? Via de bijbehorende app kun je het bot ook zelf besturen.

Wickedbone

Prijs: 68 euro

Activity tracker halsband

Als je hond dan toch lekker actief bezig is met zijn interactief botje, kun je net zo goed zijn workout tracken. Het Delta Smart hondentrainingssysteem komt met een halsband, die de activiteiten van je hond kan tracken. Net zoals jij rondloopt met je smartwatch, kan je hond dan rondrennen met de speciale halsband. Met het trainingssysteem kun je verder nog veel meer doen dan alleen tracken. De halsband kan ook gebruikt worden voor gehoordzaamheidstraining en er zijn verschillende trainingfuncties. Je kunt je hond zelfs met tags binnen een bepaald gebied houden.

Delta smart systeem honden

Prijs: 149 euro

Woofie selfies

Natuurlijk wil je je trouwe vriend ook vereeuwigen op Instagram, maar daarvoor heb je natuurlijk wel de aller schattigste foto’s nodig en het beest moet stil blijven zitten. Hier helpt Woofie je mee. Het is een simpele gadget, die je vast kunt maken aan de bovenkant van je smartphone. Op zich schiet je daar niet zoveel mee op, maar wat het ding interessant maakt is dat je er een lekkernij in vast kunt zetten. Je hond staart dan automatisch naar het koekje, bot of ander lekkers boven je smartphone, waardoor het lijkt alsof hij in de camera kijkt. Natuurlijk kun je Woofie ook gebruiken om de meeste briljante selfies met je hond te maken. Vergeet na je fotosessie je viervoeter niet te belonen met waar hij eigenlijk de hele tijd naar staarde.

Woofie gadget

Prijs: 9 euro

DNA test voor je hond

Soms neem je een hond van iemand over of haal je er één uit het asiel, maar heb je eigenlijk geen idee wat voor ras het precies is. Gelukkig kun je daar makkelijk achter komen met de DNA test van Toscanzahoeve. Hiermee kome je er binnen no time achter wat de genetische achtergrond van je hond is. Met deze informatie kun je bijvoorbeeld meer doelgericht trainen en weet je wat de juiste voeding is voor het diertje. De test wordt uitgevoerd in het Mars veterinair laboratorium en je krijgt zelfs een certificaat waarop de herkomst van je hond staat.

DNA test honden

Prijs: 99 euro

Mighty Dog poepzakjeshouder

Van welk ras je hond ook is, iets dat alle honden gemeen hebben is dat ze om de zoveel tijd hun behoeften moeten doen. En nummer twee kun je niet zomaar op straat laten rondslingeren. Gelukkig is er Mighty Dog, die te hulp vliegt en je meteen voorziet van een poepzakje. Ok, hij komt er niet letterlijk aanvliegen, maar zorgt er wel voor dat je zakjes netjes opgeborgen blijven en bij de hand zijn.

Mighty Dog

Prijs: 9,50 euro

Als je meer een katten liefhebber bent, hebben we ook voor jou een handige gadget. Waar je voor je hond de Mighty dog poepzakjeshouder hebt, kan je kat natuurlijk gewoon de kattenbak gebruiken. Deze moet je daarna natuurlijk wel schoonmaken, wat een behoorlijk smerig karweitje kan zijn. Deze slimme kattenbak kun je echter meteen aansluiten op het riool.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vijf honden gadgets die je pluizige vriend nodig heeft
Sluiten