Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Koopjes 13 dec 2018

Vijf strakke AliExpress sneakers waar je portemonnee blij van wordt

AliExpress staat bekend om zijn gigantisch assortiment en lage prijzen. Helaas staat het online winkel paradijs er ook om bekend toch vaak kwalitatief minder goede dingen af te leveren. Toch zitten er absoluut ook kwaliteitsproducten tussen, maar je moet wel even goed zoeken. Of niet, want dat hebben wij al voor je gedaan. Met deze vijf sneakers kun je je namelijk gerust overal vertonen zonder dat ze spontaan uit elkaar vallen en je hoeft er niet eens een orgaan voor te verkopen.

Easy Yeezy sneakers

Kanye’s Yeezy’s zijn best vet, maar daar betaal je dan ook een dikke prijs voor. AliExpress heeft the next-best-thing voor je, als je deze maand even blut bent door al je kerstinkopen. In plaats van op de echte dingen loop je dan wel op Yeezys Air 350 schoenen, maar de mannen van manners.nl hebben zich door een Katwijks onderzoeksbureau laten vertellen dat het wel de beste replica’s ter wereld zijn.

AliExpress Sneakers

Prijs: 40 euro

Cozy Urban sneakers

Cozy Urban klinkt erg relaxed en als je met schoenen van het merk rondloopt, verwacht je dat je à la Bob Marley heerlijk chillend door de stad kunt cruisen met een warm gevoel vanbinnen. Waarschijnlijk moet je zelf voor dat gevoel zorgen, maar voor de sneakers kun je in ieder geval bij AliExpress terecht. Ze vallen lekker op en de verschillende logo’s zorgen voor een interessante mix.

AliExpress sneakers Cozy Urban

Prijs: 21,37 euro

New Balance met een twist

De New Balance sneakers hebben een N als logo op de zijkant van de schoenen, naar de volgende AliExpress sneakers geven daar een twist aan. En we bedoeling echt een letterlijke twist. De N is namelijk omgedraaid en als je daar geen problemen mee hebt, zijn dit prima schoenen om mee rond te paraderen.

AliExpress Sneakers

Prijs: 15,43 euro

Soort van Nike

De volgende sneakers komen je waarschijnlijk redelijk bekend voor en bij AliExpress kun je ze scoren voor een belachelijk lage prijs. Als je van variatie houdt, zit je in ieder geval goed. De schoenen zijn namelijk te koop in behoorlijk wat kleuren en voor de prijs kun je best een paar kleurtjes uitkiezen.

AliExpress sneakers

Prijs: 16,31 euro

Originele Nike Air Max 97

Hoewel er op AliExpress veel sneakers zijn die lijken op die van bekende merken, hebben ze ook die bekende merken daadwerkelijk zelf ook op de site. Zo kun je bijvoorbeeld bij AliExpress gewoon originele Nike Air Max 97 sneakers scoren en hoewel deze wel duurder zijn dan de rest van de sneakers, zijn ze toch wel goedkoper dan in de winkel.

AliExpress sneakers Nike Air Max

Prijs: 71,94 euro

De sneakers zijn leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook leuk om met kerst cadeau te geven.  En als je nog op zoek bent naar meer cadeautjes voor je vrienden en familie, zijn dit de top 8 AliExpress koopjes en gadgets voor kerst.

Manners

Reageer op artikel:
Vijf strakke AliExpress sneakers waar je portemonnee blij van wordt
Sluiten