Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gadgets 19 apr 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #94

Elke week zetten we weer opvallende koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! Het is tijd voor nummer 94!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

Elektronica Cup Warmer

Zit je ook wel eens op het werk achter een bureau met een koude bak pleur? Dan is dit dé gadget voor jou! AliExpress is in veel gevallen de redder in nood en toont dit nog maar eens met de Elektronica Cup Warmer. Je sluit hem via USB aan op je computer, zet je bakkie gemalen bonen erop en geniet uren lang van een warme kop (koffie). Uiteraard ook te gebruiken voor de theeleuten onder ons.

AliExpress gadget 94

Koop de Elektronica Cup Warmer nu bij AliExpress voor €6,58!

USB Muggen-wegjaag-systeem

De lente is begonnen en de zon laat steeds vaker zijn smoelwerk zien. Echter betekent dit ook dat de muggen alweer bij je slaapkamer zitten te wachten op een lekker maaltje. Wat staat er op het menu? Simpel: jouw bloed. Echter weten we allemaal hoe vervelend een stapel muggenbulten kunnen zijn, dus heeft AliExpress er een oplossing voor. Koop deze Universele Elektronische Home Ultra Stille Inhalatie USB Muggen-killer (aan namen geen gebrek) en ga zorgeloos door het leven. Oftewel: mug-vrij door het leven.

De UEHYSIUSBM-K (we hebben ’em even voor je afgekort) is nu te koop voor €9,74.

Slimme multifunctionele nagel

Het is een nagel met technologie waarmee je kan inloggen op accounts en kan betalen. Hoe veel meer AliExpress wil je het krijgen?

De JAKCOM Slimme Multifuctionele nagel is voor €2,82 te koop op AliExpress.

Cartoon Chef kookwekker

Een kookwekker kan handig zijn als wat. Het perfecte gekookte eitje op tafel zetten? Met een kookwekker is dat zo gepiept! Timer van je oven aan zijn einde? Dan is het makkelijk om deze te gebruiken! Echter wil je niet alleen dat je kookwekker hartstikke handig is, maar ook dat hij er ontzettend tof uitziet. En dan zit je met de Cartoon Chef kookwekker meer dan goed! Deze unit ziet eruit als een lekker gevulde chef, met een grappig uiterlijk. Koop hem en steel de show in je eigen keuken!

AliExpress gadgets en koopjes 94

De Cartoon Chef Kookwekker is voor €3,17 van jou!

JAKCOM smartwatch

Een Smartwatch: het kan hartstikke handig zijn, maar het kost een hoop. Althans, meestal dan. Koop je een slim horloge op AliExpress, dan is het simpelweg genieten voor een lage prijs. Waar we eerder al een slimme nagel (we snappen het nog steeds niet) aanboden van JAKCOM, hebben we nu te maken met een smartwatch van de producent. Biedt zowel ondersteuning voor iOS als voor Android, is voorzien van een hartslagmeter en een alarm. Kortom: een prima smartwatch voor een uiterst lage prijs.

JAKCOM AliExpress gadget #94

De JAKCOM smartwatch is vanaf €16,81 te koop op AliExpress!

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #94
Sluiten