Jelle van Es
Jelle van Es Tech 13 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

Nintendo Switch accessoires van AliExpress: de vijf beste deals!

Wij zijn een groot liefhebber van de Nintendo Switch. Het idee dat we altijd en overal onze favoriete game kunnen spelen, is gewoonweg geweldig. Qua games is er inmiddels ook al genoeg te beleven en de aankomende maanden staat er nog veel moois op de planning. Mocht je een fanatieke gamer zijn, dan is het handig om een aantal accessoires in huis te hebben om je ervaring te verbeteren. Wij gingen op AliExpress op zoek naar de mogelijkheden en kwamen op vijf handige accessoires uit.

Vijf handige accessoires voor de Nintendo Switch vanuit AliExpress

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

Samsung Micro SD card Memory Card 512GB

Hoewel de Nintendo Switch veel voordelen kent, zijn er zeker ook nadelen. Eén daarvan is dat de interne opslag wat beperkt is. Als je games wilt gaan downloaden, dan heb je eigen een SD-kaart nodig om alles op te slaan. Op de website van Nintendo kun je lezen wat je nodig hebt qua specificaties. Deze Micro SD card Memory Card met 512GB van Samsung voldoet daaraan. Voor die hoeveel opslagruimte is 154 euro zeker geen verkeerde prijs.

Nintendo Switch vanuit AliExpress

Oplader en stand in één

Een ander minpunt van de Nintendo Switch is dat de batterij niet heel erg lang meegaat. Normaal gesproken kun je zo’n drie uur gamen. Dat is natuurlijk een schijntje wanneer je tien uur in een vliegtuig zit. Dit accessoire biedt wat dat betreft een oplossing. Het is een batterij van 10.000 mAh, waarin je de Nintendo Switch kunt plaatsen. Op die manier wordt de spelcomputer opgeladen terwijl je speelt. Bovendien kan hij als een stand worden neergezet, waardoor hij iets steviger staat. En tot slot kun je eventueel ook een telefoon opladen via de batterij, waardoor je dus twee vliegen in één klap slaat. Voor 37 euro is hij voor jou.

Nintendo Switch vanuit AliExpress

Opbergtas om vanuit te gamen

Een opbergtas is redelijk handig om in huis te hebben. Daarmee kun je je Nintendo Switch redelijk veilig verplaatsen wanneer je onderweg bent. Deze opbergtas geeft je de mogelijkheid om zo’n beetje alles op te bergen. Er is ruimte voor controllers, de cartridges en een oplaadkabel. Vanuit de opbergtas kun je ook gelijk gaan gamen, waarbij je het scherm als een soort stand kunt plaatsen. Daarbij is er genoeg ruimte om ook de USB-C kabel in de Nintendo Switch te plaatsen, waarmee je hem kunt opladen terwijl je speelt. Hij kost 31,87 euro.

Nintendo Switch vanuit AliExpress

De rugtas om alles mee te nemen

In deze rugtas kun je een complete Nintendo Switch meenemen. Dus ook het dockingstation waarin je de Nintendo Switch plaatst wanneer je gebruikt wilt maken van de mogelijkheid om hem op de tv te spelen. Er is ruimte voor een Pro-Controller en de cradle waar je normaal gesproken je Joycons in plaatst. Ideaal om te gebruiken wanneer je met vrienden een weekendje weggaat en potjes Smash Bros en Mario Kart op de tv wilt spelen. Hij kost 24,20 euro.

Nintendo Switch vanuit AliExpress

Bluetooth Wireless Pro Controller Remote Gamepad

De Pro Controller van de Nintendo Switch is erg goed. Maar hij is ook prijzig. Deze controller geldt als een goedkoop alternatief. Wellicht dat het niet hetzelfde effect geeft, maar dan kan hij alsnog gebruikt worden om te geven aan een vriend. Op die manier herleven de oude tijden. Via bluetooth maak je verbinding met je Nintendo Switch. Voor 15,41 euro is het een koopje.

Nintendo Switch vanuit AliExpress

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nintendo Switch accessoires van AliExpress: de vijf beste deals!
Sluiten