Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 24 maart 2020

Vijf handige bureaustoelen voor het thuiswerken

We gaan de tweede week van het thuiswerken in. Hopelijk trekt iedereen het nog en staan er nog niet al te veel banen op het spel. Ook op WANT zijn we met zijn allen thuis aan het werken en komen we er achter dat we een groot aantal dingen goed voor elkaar hebben. Toch zijn er dingen waar je nog zeker wat aan hebt. Een goede bureaustoel helpt om de hele dag op te zitten.

Ikzelf heb al een paar jaar een uitstekende gamestoel op kantoor staan, waar ik de hele dag als een koning op zit. Voor mijn verjaardag heb ik er één gekocht voor het thuiswerken. En daar ben ik nu zo blij mee. Want het is echt een stuk beter dan de hele dag aan de keukentafel te zitten. Zit jij in zo’n situatie? Dan zit dit een paar tips

DX Racer Formula F08

We beginnen dit overzicht met bureaustoelen voor het thuiswerken met de DX Racer Formula F08. Dit is de stoel die ik op kantoor heb staan en inmiddels al een jaar of drie in gebruik heb. Ooit heb ik hem gekregen voor een review voor een andere website en sindsdien is hij overal mee naar toe verhuisd. Hij zit verdomd lekker en kent een heerlijke steun voor in de rug en voor de nek. Wanneer je hem na het werken wilt gebruiken voor gamen, dan kun je hem ook makkelijk in een soort chill-modus zetten en kun je er uitstekend los mee gaan met een potje Call of Duty: Warzone.

Scoor hem hier

Bureaustoel
De DX Racer Formula F08 (Afbeelding: Bol.com)

Tectake Gamingstoel Bureaustoel

Dan een stoel van Tectake. Dit is de stoel die ik thuis heb staan. Hij lijkt erg op de DX Racer, maar is net even van iets mindere kwaliteit. Daar staat dan wel weer tegenover dat hij voor de helft van de prijs te koop staat. En voor die prijs krijg je echt een goede stoel in huis. Het zitvlak is net iets kleiner en de kussens zijn iets minder lekker, maar voor de vele uren dat ik er nu thuis mee werk, doet hij echt heel erg goed zijn ding.

Scoor hem hier

De Tectake Gamingstoel Bureaustoel (Afbeelding: Bol.com)

Sens Design

De derde bureaustoel voor het thuiswerken is er één van Sens Design. Ook dit is een stoel die wel iets weg heeft van een gamingstoel, maar is dan net een tikkeltje minder uitgebreid. Deze heeft geen extra kussens, maar moet het hebben van hoogwaardig kunstleer en een strak design. Zeker wanneer je nu op een houten keukenstoel zit die eigenlijk alleen bedoeld is voor het avondeten is dit een goede en betaalbare upgrade.

Scoor hem hier

De Sens Design Critical Hit Gaming (Afbeelding: Bol.com)

BenS 851H-Eco-2 bureaustoel voor het thuiswerken

Geen liefhebber van een gamestoel die een beetje over de top oogt? Op het vlak van de ‘normale’ bureaustoel voor het thuiswerken is er gelukkig ook genoeg te kiezen. Neem deze BenS 851H-Eco-2 bureaustoel. Een keurige professionele stoel die ergonomisch is gevormd en voorzien is van een hoofdsteun. Op de momenten dat je even die in gedachte3n bent verzonken en wat achterover leunt is de hoofdsteun perfect. Bovendien lijkt hij aan de achterkant goed te kunnen ademen, zodat je niet last krijgt van een plakrug als het straks zomer is.

Scoor hem hier

De BenS 851H-Eco-2 bureaustoel (Afbeelding: Bol.com)

BenS 835-Ergo-4 Luxe ergonomische bureaustoel

Eerlijk is eerlijk, niemand weet precies hoe lang we moeten thuiswerken. De datum die tot nu toe is genoemd is 6 april, maar of we dat ook gaan halen is maar de vraag. Wanneer we echt een tijd nog thuis zitten, dan is de BenS 835-Ergo-4 Luxe ergonomische bureaustoel een must-have. Hij is prijzig, maar zit heerlijk. Hij voldoet aan de Arbo norm, waardoor je er zeker van kunt zijn dat hij geschikt is voor vele uren werk op je thuiswerkplek.

Scoor hem hier

De BenS 835-Ergo-4 (Afbeelding: Bol.com)

Hopelijk helpt dit alles je een beetje met het thuiswerken net wat fijner te maken. Wil je meer tips hoe je je werk thuis goed kunt doen? Lees dan dit artikel.

Reageer op artikel:
Vijf handige bureaustoelen voor het thuiswerken
Sluiten