Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 27 nov 2018

Tip: Dit zijn de 5 ultieme adventskalenders van 2018

December ligt vlak voor ons. Dat betekent een koude maand met korte dagen en lange nachten. Maar ook een maand waarbij er gezelligheid is en waar je elkaar met een cadeau blij probeert te maken. Een adventskalender is dan heel leuk om te geven. De ontvanger kan tot en met kerst elke dag een vakje openen en zo een klein cadeau ontvangen. Wij hebben vijf keuzes voor de adventskalender 2018 op een rij gezet.

De adventskalender 2018: Rituals

Voor de persoon die graag een paar minuten langer onder de douche staat of uren in bad kan dobberen is de adventskalender van Rituals een uitstekende keuze. De kalender is niet goedkoop, maar je krijgt ook wel een hoop toffe en mooie producten er voor terug, waarbij met name de vrouwen zich heerlijk kunnen voelen. Je krijgt shower gels, shower scrubs, mini candles, hand lotion, body cream en nog veel meer.

Voor 59,99 euro hier te koop

adventskalender 2018

De adventskalender 2018: LEGO City

Kun je ooit te oud zijn voor LEGO? Wij vinden van niet. Ondanks dat de LEGO City adventskalender een leeftijdsaanduiding van 5-12 heeft, is het iets waar volgens ons iedereen blij van wordt. In de set zijn verschillende minifiguren te vinden, maar heb je ook de mogelijkheid om kleine voertuigen in elkaar te zetten. De kerstman zelf zit er ook in, dus die kun je straks bij de kerststal zetten.

Voor 15,99 euro hier te koop

adventskalender 2018

De adventskalender 2018: Speciaalbier

Wie graag een biertje drinkt en iets anders wilt dan het standaard pils, kan met deze Speciaalbier adventskalender zijn lol op. Er zijn 24 flesjes te ontdekken, van verschillende brouwers. Zo vind je er een Corono, een Leffe Trippel, een Hoegaarden Wit, een Budweiser, een Pauwel Kwak en nog veel meer. Heb je ook mooi een excuus om elk avond even lekker van een biertje te genieten.

Voor 44,95 euro hier te koop

adventskalender 2018

De adventskalender 2018: De erotische versie

Wil je een keer iets heel anders? Dan is deze erotische adventskalender misschien een goed idee. Het is voornamelijk bedoeld voor koppels, waarbij je elke dag iets nieuws krijgt. In de set zitten verschillende speeltjes, handboeien en massage producten om daar samen van te genieten. Volgens de maker zit er voor 450 euro aan spullen in de adventskalender.

Voor 129,90 euro hier te koop

adventskalender 2018

De adventskalender 2018: Doe het lekker zelf

Kun je niks vinden op het gebied van de adventskalender? Dan doe je het toch lekker zelf met deze zelf in te vullen versie. De kalender is volledig leeg, waarbij het het idee is dat je zelf de verschillende vakjes vult. Daarbij wordt het grootste vakje bewaard voor 24 december, dus daar moet je dan maar je meest waardevolle cadeau in stoppen.

Voor 11,99 euro hier te koop

adventskalender 2018

Meer kerst-inspiratie nodig? Bekijk dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Tip: Dit zijn de 5 ultieme adventskalenders van 2018
Sluiten