Vijf nieuwe Netflix Original trailers om van te smullen

Netflix is constant bezig met het aanvullen van hun aanbod met nieuwe Original series en films en daar worden wij alleen maar blij van. Om de zoveel tijd verschijnen er weer nieuwe trailers om je alvast warm te maken voor wat komen gaat en vandaag hebben we er vijf voor je verzameld. Geniet alvast een beetje van de beelden van onder andere Bird Box, Pinky Malinky en Triple Frontier.

Bird Box

Als eerste hebben we op de lijst Bird Box, waar je morgen al van kunt genieten. Het is een Sandra Bullock film, zoals je die niet verwacht. Waar je bij de actrice vaak aan romantische films denkt, lijkt ze in Bird Box juist de kilheid zelve.  Daar is echter een verontrustende reden voor. De wereld wordt namelijk bedreigd door vreemde wezens, die ervoor zorgen dat je het niet overleeft als je ze ziet. Dat zorgt ervoor dat Bullock het grootste gedeelte van de film geblinddoekt moet zien te ontsnappen naar veiligheid. Daar komt nog bij kijken dat ze twee kinderen bij zich heeft om het nog een tikkeltje lastiger te maken. Het is een spannende film en als je morgen tijd hebt, is het zeker het kijken waard.

Vanaf 21 december

3Below: Tales of Arcadia

Als je morgen niet zo’n zin hebt in een thriller, kun je ook gaan voor deel 1 van 3Below: Tales of Arcadia. In deze animatieserie hebben we weer te maken met vreemde wezens en deze keer komen ze van een andere planeet. Ze zijn echter wat schappelijker dan de wezens uit Bird Box. Tenminste, de twee aliens die we in de serie volgen. Dat zijn namelijk twee koninklijke buitenaardse tieners, die zelf ook op de vlucht zijn en op aarde proberen door te gaan als normale tieners om uit de handen te blijven van intergalactische premiejagers. Ook deze serie belooft spannend te worden, maar dat op een vrolijke manier.

Vanaf 21 december

A Series of Unfortunate Events

A Series of Unfortunate Events kennen we natuurlijk al en er zijn dan ook al twee seizoenen te bingen op Netflix. Begin volgend jaar kunnen we echter eindelijk verder gaan met seizoen 3. In de serie volgen we de bijzondere Baudelaire weeskinderen, die oude familiegeheimen proberen te ontrafelen. Daar is onder andere de diabolische graaf Olaf echter niet van gediend met alle gevolgen van dien. In januari maken we nog een laatste mysterie mee met de weeskinderen en gaan we voor de ontrafeling van het verhaal.

Vanaf 1 januari

Pinky Malinky

Op de eerste dag van het nieuwe jaar kun je ook beginnen aan seizoen 1 van Pinky Malinky. De naam klinkt wat vreemd en de serie belooft ook precies dat te worden. We volgen namelijk het verhaal van een wel erg vrolijke hotdog, die altijd de zonnige kant van het leven inziet. Met zijn vriendjes geniet hij met volle teugen van het leven in de menselijke wereld, waar niemand er echt problemen mee lijkt te hebben dat hij een hotdog is.

Vanaf 1 januari

Triple Frontier

Van een getekende hotdog gaan we in de Netflix film Triple Frontier naar keiharde ex-commando’s. Deze kunnen namelijk nauwelijks rondkomen en besluiten dit oplossen door een riskante overval te plegen. Als het lukt zitten ze echter gebakken, want er staat zo’n 75 miljoen dollar op het spel. Dit geld willen ze wel weer stelen van een Zuid-Amerikaanse drugsbaron, je uiteraard gaat dat niet zonder problemen. En als je even nadenkt of veel series en films bekijkt, weet je ook dat een drugsbaron beroven meestal ook niet zo’n goede afloop heeft. Hopelijk brengen de ex-commando’s het er beter vanaf.

Vanaf maart 2019

Dat was het weer even voor de Netflix trailers, maar we zijn binnenkort ongetwijfeld weer terug met nieuwe trailers. Morgen kun je dus beginnen met Bird Box en 3Below: Tales of Arcadia, maar als je absoluut geen zin hebt om tot morgen te wachten kun je ook alvast beginnen met de tien allerbeste Netflix Original films van 2018.

Reageer op artikel:
Vijf nieuwe Netflix Original trailers om van te smullen
Sluiten