Vijf redenen waarom een goede koptelefoon het verschil maakt voor jou

Onderweg in de trein, op school of juist als mode-accessoire op straat: koptelefoons komen overal van pas. Zonder zorgen of gedoe naar top-audio luisteren, waar en hoe je maar wilt. Zelden zijn de gadgets echter ook op basis van dat universele gebruik ontworpen. We laten zien hoe het ook anders kan.

#1 Ongekend goed geluid, waar dan ook

Koptelefoons kun je in een hoop soorten en maten krijgen, voor breed uiteenlopende prijskaartjes. Van simpele doch degelijke oordopjes tot de high-end innovatieve pronkstukken van fabrikanten. Waar veel consumenten nog rondlopen met de matige oordopjes uit de lokale discounter, biedt JBL al vanaf een laag prijspunt kwaliteit.

Zo luister je altijd naar een rijk geluid dat je meteen herkent. Het geluid geeft energie en maakt ieder moment nèt wat meer epic. Al helemaal als je voor de JBL E65BTNC gaat. Hieronder geven we nog vier voorbeelden van hoe die koptelefoon indruk maakt.

Check hier alle JBL headphones

#2 Accuduur: geen probleem

Bluetooth zorgt ervoor dat je zonder lastige kabels vrij je gang kunt gaan. Waar je vroeger dan nog problemen kon krijgen met de accuduur, is dat anno 2018 geen issue meer. De JBL E65BTNC heeft bijvoorbeeld een accuduur van 24 uur. Zo kun je lekker lang muziek luisteren.

Binnen twee uur is de accu weer opgeladen. Dat zorgt ervoor dat je ook vlak voor het naar school gaan nog voor uren aan juice bij kunt tanken. Ook voor op reis is het een ware uitkomst. Is de batterij alsnog leeg? Dan ga je bekabeld gewoon weer verder. Van thuis online gamen tot focussen op je huiswerk op school: de koptelefoons houden het met gemak vol.

#3 Noise Cancelling

Tijdens het gamen even bellen met je vrienden, of op je laptop een video kijken terwijl je in de bus zit: noise cancelling kan het verschil maken. De JBL E65BTNC is daarmee uitgerust. Omgevingsgeluid wordt weggefilterd, zodat je het geluid van je koptelefoon beter hoort en je dus niet je volume hoger hoeft te zetten. Ideaal ook als je gewoon even zonder muziek wilt focussen.

Check hier alle JBL headphones

#4 Productiviteitstijgers

Koptelefoons zijn ondertussen al veel meer dan simpele audioproducten. Je kunt ze namelijk ook gebruiken om slimme assistenten zoals Siri of Google Assistant te activeren. Thuis tijdens het koken kun je zo naar de volgende stap van het recept vragen, of middels je stem een ander nummer aanzetten als je handen vies zijn. Ook ideaal als je op de fiets zit, want dan hoef je niet onveilig met je smartphone te fietsen. Je hoeft enkel op je koptelefoon te tikken om de assistent naar keuze te activeren.

Check hier alle JBL headphones

#5 Het oog wil ook wat

Laten we even eerlijk zijn: het oog wil ook wat. Niet iedereen wil met logge gadgets rond lopen. JBL biedt gelukkig compacte high-end gadget-kwaliteit in zijn koptelefoons. De designs zijn niet alleen strak en vrij fashionable, maar je kunt ook als consument kiezen tussen verschillende kleuren. Zo kies je een model dat bij jouw stijl past. De een zit op kantoor, de ander juist op school, maar audio is universeel. Afhankelijk van je smaak kun je kiezen uit de brede reeks aan koptelefoons die het merk aanbiedt. Check hier alle JBL headphones

In samenwerking met JBL

In samenwerking met JBL

Reageer op artikel:
Vijf redenen waarom een goede koptelefoon het verschil maakt voor jou
Sluiten