Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 16 nov 2020

Vijf toffe NERF-blasters om straks op je Sinterklaas-lijst te zetten

Hoewel we dit jaar Sinterklaas niet op een grote manier gaan vieren, is het nog altijd een feest waarbij je jouw kinderen bekogelt met cadeaus. Inmiddels zijn er al heel wat speelgoedboekjes binnen en is de keuze weer groot. Wanneer jouw kind het leuk vindt om los te gaan met NERF-blasters of dit gewoon een keer wil proberen, dan zijn dit vijf absolute aanraders.

NERF Ultra One Blaster

We beginnen met de NERF Ultra One Blaster. Dit is er één voor de echte liefhebber van een goede battle. Dit model maakt gebruik van een grote darttrommel waarin 25 darts geplaatst worden. Ook is er nog een opbergruimte om snel ter herladen. De darts hebben een bereik van zo’n 36 meter en de snelheid van het vuren is behoorlijk hoog.

Scoor hem hier

Nerf
NERF Ultra One Blaster (Afbeelding: NERF)

Fortnite AR-L Blaster

Fortnite is ondanks zijn vertrek op de iOS-apparaten nog altijd een game die massaal veel wordt gespeeld. Mocht jouw kind er een fan van zijn, dan is deze NERF Fortnite AR-L Blaster een mooi geschenk. Het is een model dat rechtstreeks uit de game lijkt te komen en geeft je dankzij het vizier de mogelijkheid om gericht te schieten. Hij heeft een magazijn waarin je tien darts plaatst en daarnaast krijg je er nog tien reservedarts er bij.

Scoor hem hier

Fortnite AR-L Blaster
De Fortnite AR-L Blaster (Afbeelding: NERF)

Elite 2.0 Echo CS10 Blaster

Dan een blaster die zonder Fortnite-merk zeer de moeite waard is. De NERF Elite 2.0 Echo CS10 Blaster heeft een afneembare schoudersteun en beschikt over een loopverlenger, waardoor je hem een beetje naar jouw eigen smaak kan aanpassen. Belangrijker is echter dat hij een magazijn voor tien darts heeft en dat de darts een afstand van zo’n 27 meter kan afleggen. Dit model werkt zonder batterijen. Er worden overigens 24 darts bij geleverd, dus heb je een mooie voorraad.

Scoor hem hier

Elite 2.0 Echo CS10 Blaster
Elite 2.0 Echo CS10 Blaster (Afbeelding: NERF)

Ultra Dorado-blaster

Ben je op zoek naar een model die een beetje opvalt? Dan is deze goudkleurige NERF Ultra Dorado-blaster wellicht iets voor jou. Hij wordt geleverd met 12 goudkleurige darts, waardoor je in elk geval weet welke darts van jou zijn. Hij heeft een magazijn van zes darts die hij snel afvuurt. Op de blaster zelf kun je de zes andere darts plaatsen en snel herladen. Met deze blaster haal je een bereik van zo’n 36 meter, waardoor je tegenstanders op afstand goed kan raken.

Scoor hem hier

NERF Ultra Dorado-blaster
Ultra Dorado-blaster (Afbeelding: NERF)

NERF Elite 2.0 Commander RD 6 Blaster

We sluiten dit rijtje af met de NERF Elite 2.0 Commander RD 6 Blaster, die qua prijs wellicht als schoenkado kan worden gegeven (hoewel ik niet weet wat de budgetten daarvoor zijn). Deze blaster heeft verschillende punten waarop je hem kunt aanpassen. Het is mogelijk om 6 darts opeenvolgend af te vuren, terwijl je er 12 bij geleverd krijgt. De darts kunnen een afstand van zo’n 27 meter afleggen.

Scoor hem hier

NERF Elite 2.0 Commander RD 6 Blaster
NERF Elite 2.0 Commander RD 6 Blaster (Afbeelding: NERF)

Hopelijk helpen deze tips je een beetje op weg in de jungle van NERF blasters. Wil je meer lezen over de toffe dingen die er op dit gebied spelen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Vijf toffe NERF-blasters om straks op je Sinterklaas-lijst te zetten
Sluiten