Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 nov 2020

Vijf top PS4-games die je voor een tientje kunt scoren

De PlayStation 4 zal dit najaar voor veel gamers nog altijd dé spelcomputer zijn. Zeker nu het nagenoeg onmogelijk is om een PS5 voor een normale prijs te scoren. En als je dan op zoek bent naar een goede PS4-game, dan kun je met Black Friday nu veel games voor een mooie prijs scoren.

Sterker nog, een paar games die gelden als een absolute topgame op de PS4 zijn nu voor een tientje te scoren. Ideaal wanneer je een paar klassiekers hebt gemist. En ook wanneer je wel een PS5 hebt, kun je deze games er op halen, hoewel de meeste titels direct beschikbaar zijn binnen de PlayStation Plus Collection.

PS4-games met korting: God of War

We trappen dit PS4-overzicht af met wellicht één van de beste games die in 2018 is uitgekomen: God of War. Nog altijd geldt deze game als één van de beste titels voor het platform en wanneer je hem voor een tientje kan scoren, kun je hem eigenlijk niet laten liggen. Naast de keiharde actie die je in de game krijgt voorgeschoteld, is er ook ruimte voor een mooi verhaal en diverse RPG-elementen. En het helpt natuurlijk dat de wereld waarin je losgaat er fantastisch uit ziet.

Scoor hem hier

God of War PS4
God of War (Afbeelding: Sony)

The Last of Us Remastered

Het tweede deel van The Last of Us kwam dit jaar uit en is zonder twijfel één van de tofste games die je kunt spelen. Maar voordat je daarmee losgaat, is het aan te raden om het eerste deel te spelen. Deze kwam oorspronkelijk uit op de PlayStation 3, maar met The Last of Us Remastered kun je hem ook op de PS4 beleven. De game draait om Joel, die de opdracht krijgt om het meisje Ellie in een verscheurde wereld af te leveren bij een groep wetenschappers. Die reis is zwaar, terwijl de band tussen de twee steeds hechter wordt.

Scoor hem hier

PlayStation Plus Games oktober
The Last of Us Remastered (Afbeelding: Sony)

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Ook bij Uncharted: The Nathan Drake Collection zien we nog wat liefde voor de PlayStation 3. Deze collectie bestaat uit drie van de beste games voor dat platform, maar dan als een Remaster-collectie voor de PS4. Met name het tweede en derde deel zijn vandaag de dag nog heel erg goed te spelen. Ideaal ook om jongere gamers mee kennis te laten maken, aangezien alle drie de games voorzien zijn van Nederlandse stemmen.

Scoor hem hier

Uncharted: The Nathan Drake Collection
Uncharted: The Nathan Drake Collection (Afbeelding: Sony)

Uncharted: The Lost Legacy

Heb je de Uncharted-games op de PS3 al lang en breed uitgespeeld? Dan kun je wellicht beter aan de slag gaan met Uncharted: The Lost Legacy, een game die op de PS4 verscheen. Hoewel we in eerste instantie dachten dat het na Uncharted 4 niet meer dan een tussendoortje was, blijkt de game uiteindelijk behoorlijk interessant te zijn, met grote open omgevingen. Ook kun je aan de slag met nieuwe personages, terwijl je dezelfde redelijk klassieke gameplay hebt.

Scoor hem hier

Uncharted The Lost Legacy
Uncharted The Lost Legacy (Afbeelding: Sony)

Gran Turismo Sport op de PS4

Als het goed is moet Gran Turismo 7 volgend jaar op de PlayStation 5 verschijnen. Tot die tijd is Gran Turismo Sport er voor de PS4. De game heeft voornamelijk online componenten, waarbij het draait om serieus racen. Maar het is ook mogelijk om in je eentje wat losse dingen te spelen. Het is niet de beste game uit de reeks, maar voor een tientje is het moeilijk om hem te negeren.

Scoor hem hier

Black Friday Games onder de twintig euro PS4
Gran Turismo Sport (Afbeelding: Sony)
Reageer op artikel:
Vijf top PS4-games die je voor een tientje kunt scoren
Sluiten