Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 30 jul 2013
Leestijd: 1 minuut

Vingerafdrukscanner voor de iPhone gevonden in de nieuwe beta van iOS 7

Sinds de komst van de ontwikkelaarsversie van iOS 7 zijn er nieuwe features ontdekt en de geruchten over de functies van de nieuwe iPhone gaan ook maar door. We hebben het op WANT even met rust gelaten, omdat we liever willen wachten totdat daadwerkelijk de officiële versie van zowel iOS 7 als de nieuwe iPhone is aangekondigd, alleen kunnen we dit nieuws niet achterwege laten. Gisteren is namelijk beta 4 van iOS 7 gereleased en al snel is een aanwijzing gevonden dat iOS 7 een biometrische vingerafdrukscanner ondersteunt.

Twitter-gebruiker Hamze Sood heeft in de map ‘BiometricKitUI’ de code “Photo of a person holding an iPhone with their right hand while touching the Home button with their thumb” gevonden. Het is hieruit alleen niet op te maken of het gaat om de iPhone te ontgrendelen met een vingerafdruk of dat je bijvoorbeeld een betaling kunt doen met je vingerafdruk. Vooral het laatste kan een interessante gedachte zijn.

Vinden jullie dat een vingerafdrukscanner in de volgende iPhone aanwezig moet zijn? Laat het ons hier op Facebook weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vingerafdrukscanner voor de iPhone gevonden in de nieuwe beta van iOS 7
Sluiten