Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 27 jun 2018

Maak kennis met het dunste mechanische keyboard voor je Mac

Het bedrijf Vinpok heeft als doel om de meest innovatieve en stijlvolle accessoires te maken voor je iPhone en Macbook. Ze zijn van mening dat er veel te weinig mechanische keyboards speciaal ontworpen worden voor je Mac computer, maar dat deze doorgaans gericht zijn op de PC en gamers. Om ook Mac gebruikers een ultieme tactiele keyboard ervaring te geven, hebben ze daarom het Taktek keyboard ontworpen. Deze zou niet alleen goddelijk zijn om op te typen, maar daardoor ook nog eens je productiviteit een boost geven.

Dunste mechanische Mac keyboard

De Taptek heeft een minimalistisch en slank design gekregen, zodat je je volledig kunt focussen op het typen zelf en niet onnodig afgeleid wordt. Volgens Vinpok zou het zelfs het dunste draadloze mechanische Mac keyboard zijn. Daarbij is hij ook zo comfortabel mogelijk gemaakt, zodat je niet eens meer door hebt dat je aan het typen bent.

Vinpok Taptek keyboard

Vijftig backlight opties

Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat hij binnen de kortste keren kapot gaat, want elke toets zou maar liefst 50 miljoen aanslagen van je vingers aankunnen. De tien verschillende backlight modussen zorgen er verder voor dat je nog blijer wordt met het ding en dat je onder alle omstandigheden een optimale type-ervaring krijgt.

Mac, PC en Android

Hoewel het keyboard speciaal is gemaakt voor de Mac, kun je hem natuurlijk ook gewoon gebruiken voor je PC en zelfs je Android toestel. Hij komt met zowel een Windows als Mac layout, zodat je makkelijk kunt switchen. Je kunt hem zelfs koppelen aan drie apparaten tegelijkertijd en het kost je maar een enkele tap om van appraat naar apparaat te gaan.

Vinpok Taptek keyboard

Helaas kun je de Taptek nog niet bestellen, maar wat je wel kunt doen is je emailadres achterlaten op de Vinpok website. Je krijgt dan een notificatie wanneer hij gelanceerd wordt en zelfs een exclusieve korting. Mocht je in de tussentijd toch een keyboard nodig hebben voor je Mac, kun je tegenwoordig de spacegrijze van Apple ook los kopen.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en deals in je mail!
[revue_subscribe]

Vinpok

Reageer op artikel:
Maak kennis met het dunste mechanische keyboard voor je Mac
Sluiten