Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 9 januari 2020

Virgil van Dijk scoort de maximale score in FIFA 20

FIFA 20 is inmiddels al heel wat maanden uit en wordt nog altijd veel gespeeld. Met name de Ultimate Team-modus van de game is ongekend populair.

In die modus kun je momenteel je zuurverdiende centen uitgeven in de hoop dat je in de Team of the Year-pakjes je favoriete speler binnen hengelt. Vandaag kun je daarbij verdedigers scoren, waarbij met name Virgil van Dijk opvallend goed is.

Virgil van Dijk enorm goed in FIFA 20

Eerder waren al de ratings van de andere spelers uit het FIFA 20 Ultimate Team of the Year bekendgemaakt. Daarbij viel Frenkie de Jong met een rating van 94 een beetje tegen in vergelijking met de rest van de spelers. Messi was tot nu toe de enige speler met een rating van 99. Nu de verdedigers ook bekend zijn gemaakt, valt dus op dat Virgil van Dijk ook een rating van 99 heeft. Daarmee is het de hoogste rating voor een verdediger ooit in de Team of the Year-pakjes.

Een andere opvallend element aan de pakjes is dat bijna de complete Liverpool-verdediging in de Team of the Year is verwerkt. Naast Van Dijk heb je namelijk ook nog Robertson, Alexander-Arnold en de keeper Alisson. De enige die de combo verbreekt? Onze eigen Mathijs de Ligt, die met een rating van 96 zeker geen verkeerde speler is om in je team te hebben.

Overigens is het niet heel erg gek dat Virgil van Dijk zulke hoge ogen gooit in FIFA 20. Naast het feit dat hij een belachelijk goed seizoen er op heeft zitten, is hij ook nog eens op de cover van de speciale editie van de game te vinden. Wat dat betreft is er wel veel liefde vanuit Electronic Arts voor de verdediger. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Virgil van Dijk scoort de maximale score in FIFA 20
Sluiten