Daniel Koster
Daniel Koster Gaming 18 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Virtual reality GTA is dé reden dat de virtuele wereld bestaat

Wij vonden het al behoorlijk gaaf hoe je Skyrim kon spelen in de virtuele wereld. Echter waren we niet buiten zinnen. Dat is nu wél het geval. Grand Theft Auto (GTA) is namelijk één van onze favoriete spellen aller tijden. San Andreas hebben we helemaal plat gespeeld. Je kunt je dan ook wel bedenken dat we een gat in de lucht springen als we zien dat je GTA in de virtuele wereld kunt spelen. En hoe?!

Virtual reality GTA is bijna té vet!

We hebben al eerder beelden gezien waarin GTA in de virtuele wereld werd bespeeld. Toch gaat ons hart elke keer dat we een nieuwe video of animatie hiervan tegenkomen weer een stukje harder kloppen. Toen we de onderstaande animatie van virtual reality GTA tegen het lijf liepen was dat niet anders. Sterker nog, we zijn nooit enthousiaster geweest. De reden? Je ziet hier niet enkel wat het beeld is in de virtuele wereld, maar ook hoe iemand in zijn huiskamer het spel staat de spelen. Ja, je moet wel oppassen voor je meubels en andere obstakels, maar dit is toch té vet?! Virtual reality GTA geeft de hele ervaring een nieuwe ervaring mee. WANT!

Je kunt hier meer over de VR versie van GTA vinden. Wanneer een dergelijke virtuele versie van het spel werkelijkheid wordt weten we helaas niet. Echter ligt die zeker in het verschiet. Wij gaan ‘m dan platspelen. Nu al zin in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Virtual reality GTA is dé reden dat de virtuele wereld bestaat
Sluiten