Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 11 jan 2019

Gelekte Vivo Waterdrop komt met revolutionair design

Apple‘s Head of Design Jony Ive onthulde in 2017 hoe de perfecte iPhone eruit zou zien. De man had het over een smartphone wat eruit zag alsof het slechts een stuk glas was. Terwijl Apple zelf nog jaren weg is van zo’n smartphone, gaat een andere producent ermee aan de haal. Ice Universe, een zeer betrouwbare bron, komt met gelekte beelden van de nieuwe Vivo Waterdrop. En het design? Die komt dichterbij Jony Ive’s ideale beeld van de smartphone dan welke producent dan ook. 

Vivo Waterdrop voorzien van revolutionair design

In 2017 onthulde Jony Ive, Apple‘s Head of Design, hoe de perfecte smartphone eruit zou zien. Volgens de beste man zou deze iets weg hebben van een enkel stuk glas. Maar waar Apple nog ver weg is van zo’n design, op dit moment, komt een andere producent verdomd dicht in de buurt. Sterker nog: we hebben nog nooit zoiets gezien.

Als we de gelekte beelden van, zeer betrouwbare, bron Ice Universe mogen geloven is de Vivo Waterdrop voorzien van een revolutionair design. De leaker heeft een ontzettend goede reputatie op het gebied van gelekte informatie, wat ervoor zorgt dat we deze gelekte beelden best serieus mogen nemen. Hij komt namelijk met de eerste foto’s van de nieuwe Vivo Waterdrop smartphone. Dat we ontzettend enthousiast worden van die foto’s spreekt overigens voor zich wanneer je ze bekijkt.

Eerste in de geschiedenis

Volgens Ice Universe hebben we te maken met een Vivo toestel met de codenaam ‘The Waterdrop’. Dat de Chinese smartphone maker met het unieke toestel komt, mocht dat daadwerkelijk zo zijn, zou een teleurstelling zijn voor mensen uit ons land. Nederland zit namelijk niet bij een van de landen waar de toestellen van het merk verkocht wordt. Maar dat weerhoudt ons er niet van om het prachtige design, wat het lijkt te hebben, te kunnen waarderen.

Volgens Univere is het een design wat we nog nooit eerder gezien hebben en dat het toestel geschiedenis gaat schrijven. Helaas weet de bron verder niets te vertellen over de Waterdrop. Dat betekent dat een releasedatum of onthulling nog even op zich laat wachten.

Reageer op artikel:
Gelekte Vivo Waterdrop komt met revolutionair design
Sluiten