Daniel Koster
Daniel Koster 27 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Vliegtuigontwerpers komen met briljante tweak van de middelste vliegtuigstoel

Het vliegtuig gaat al een tijdje mee, maar is nog lang niet perfect. Dat laten allerlei kleine tweaks aan het apparaat zien. Echter zijn wij in jaren geen aanpassing tegengekomen die zo nice is als deze. Het gaat hierbij om de middelste vliegtuigstoel.

Wij weten niet of iemand hier eerder op is gekomen, maar dit is de eerste keer dat wij het zien. Het probleem is namelijk dat het gangpad tussen de stoelen in zo klein is. Hierdoor duurt het veel langer voordat iedereen het vliegtuig in is en zijn bagage heeft opgeborgen.

Een magische vliegtuigstoel

Maar wat als je de middelste vliegtuigstoel kunt in- en uitschuiven? Dan kun je iedereen gemakkelijker en sneller het vliegtuig inkrijgen, is wat de ontwerpbazen van Molon Labe seating dachten. Staan ze er allemaal? Dan schuif je de vliegtuigstoelen uit en kan iedereen gaan zitten. Wat slim.

Dit is toch goud?

Zeg nou zelf, die tweak van de middelste vliegtuigstoel is toch een uitkomst? Toch zijn er nog anderen die we graag zien. Dit modulaire vliegtuig vinden wij bijvoorbeeld écht een uitkomst en ook van het transparante vliegtuig zijn we fan. Wat jij?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vliegtuigontwerpers komen met briljante tweak van de middelste vliegtuigstoel
Sluiten