Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud 28 aug 2016

De Waterfront Seat: niet alleen je billen zullen van deze vliegtuigstoel houden

We schrijven wel vaker of zaken die de vliegervaring naar een hoger niveau tillen (snap je ‘m). Nu is ook Panasonic aan de slag gegaan met het verbeteren van onze vliegervaring. Je kunt in deze vliegtuigstoel een stuk comfortabeler reizen. Een top idee als je het ons vraagt!

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is een vliegtuigstoel

En wat voor één. De ‘Waterfront Seat’ ziet er niet alleen prachtig uit, naar ons idee zit-ie ook nog eens lekker. Daarnaast zitten er allemaal extra’s in de stoel verwerkt zoals een draadloze oplader voor je telefoon, kun je films, eten en drinken bestellen met je telefoon en word je op de hoogte gehouden van wat er te doen is op de plaats van bestemming. Naar één van deze architectonische hoogstandjes gaan bijvoorbeeld! Ook kun je de kleur van het licht aanpassen, heeft de entertainment-set een 4k resolutie en kun je de stoel uitklappen tot bed. Het enige dat je echt zelf moet doen is aan het einde van de vlucht uitstappen en niet vergeten naar het toilet te gaan. Wij zien onszelf al chillen met onze billen. We vragen ons alleen af hoeveel een ticket met zo’n stoel kost…

Video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

Fly me to the moon

Voorlopig kunnen wij over deze stoel alleen maar dromen. Ironisch genoeg is slapen juíst datgene waar we in het vliegtuig moeite mee hebben. Hoe fijn zou het zijn om uitgerust aan te komen op de plaats van bestemming? Deze tip over slapen in het vliegtuig kan je misschien helpen. Of probeer de NodPod! Niet alleen Panasonic en Poppi zijn trouwens bezig met de toekomst van het vliegen. Zo wordt er gedacht dat het vliegtuig van de toekomst doorzichtig is. Wij kunnen niet wachten welke hoogtepunten de vliegindustrie voor ons in petto heeft!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Waterfront Seat: niet alleen je billen zullen van deze vliegtuigstoel houden
Sluiten