Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming gisteren 00:28

Schieten op het vliegveld in Call of Duty Black Ops: Cold War

Qua naam blijft Call of Duty Black Ops: Cold War er één die lastig is om telkens op te schrijven. Wat mij betreft hadden ze het Black Ops-gedeelte in de titel weg kunnen laten om het wat makkelijker te maken. Maar goed, het is tegelijkertijd ook een vervolg op de eerste Black Ops, dus dat wil de ontwikkelaar wel duidelijk hebben.

Van de game hebben we inmiddels al het één en ander gezien. En hetgeen dat we voorgeschoteld hebben gekregen stemt ons tevreden. Tijdens de PlayStation Showcase kregen we gloednieuwe beelden van de singleplayer-ervaring van de game.

Call of Duty Black Ops: Cold War gameplay

In de nieuwe Call of Duty Black Ops: Cold War zien we hoe een missie redelijk misgaat. Het begint allemaal sneaky, waarbij je als speler je bevindt op een vliegveld. Daar zijn een paar terroristen bezig om snode plannen te maken en dat moet natuurlijk voorkomen worden. Maar zodra het eerste schot wordt gelost, gaat het eigenlijk mis. En dat is misschien maar goed ook. Want in een game als deze wil je simpelweg veel actie. En dat is precies hetgeen dat in de trailer zit.

Een heftige achtervolging, het inzetten van een RCXD waarmee je een vliegtuig volledig sloopt en vervolgens er rekening mee moet houden dat dat ding op je hoofd valt. Dat vinden wij eigenlijk alleen maar lekker. Na de gameplay van de game, zien we ook een glimps van wat er verder in de game Black Ops: Cold War gaat komen.

Probeer hem dit weekend zelf

Mocht je nu echt zin hebben in de game en nog in het bezit zijn van een PlayStation 4? Dan hebben we goed nieuws. Dit weekend kun je namelijk gratis de Alpha versie van de game proberen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Schieten op het vliegveld in Call of Duty Black Ops: Cold War
Sluiten