Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 4 mrt 2019

Dit zijn de nieuwe Vodafone abonnementen: lagere prijzen en meer data!

Goed nieuws vanuit Vodafone! De provider heeft nieuwe abonnementen geïntroduceerd, met meer data. Ook kunnen klanten van Ziggo op meer korting rekenen als ze een mobiel abonnement afsluiten.

Nieuwe Vodafone abonnementen

Dat is mogelijk omdat de twee providers onder hetzelfde moederbedrijf vallen. Het totale aanbod aan abonnementen is aangepast, waardoor er ook een aantal opties zijn komen te vervallen.

Het meest opvallende voorbeeld daarvan is dat je niet langer een mobiel abonnement zonder data af kunt sluiten bij Vodafone. Dan hebben we het over het bekende Start S-abonnement. Waar klanten voorheen enkel korting kregen op Red-abonnementen, geldt dat nu ook voor Start-abonnementen.

De grootste korting scoor je als consument bij Red Together. Dat abonnement is vanaf nu maar liefst 10 euro goedkoper. Daardoor komt Red Super te vervallen. Dat abonnement bood 20GB aan data voor 36 euro per maand. Red Together is dus goedkoper, en biedt ook nog eens de dubbele hoeveelheid data.

Nieuwe prijzen

Het is echter niet alleen maar feest. Na de wijzigingen zijn de kleinste instap-abonnementen iets duurder geworden, zonder bijkomende voordelen. Volg je het nog? Maak je geen zorgen, want we hebben alle nieuwe opties hieronder voor je op een rijtje gezet:

Vodafone Logo abonnementen

Houd er rekening mee dat ze gebaseerd zijn op tweejarige sim-only-abonnementen. De nieuwe bundels zijn overigens ook niet beschikbaar voor bestaande klanten. Heb je de afgelopen zeven dagen een abonnement afgesloten? Dan kun je alsnog overstappen op een nieuw abonnement dankzij een coulanceregeling.

Maar goed, hoe zit het dan met die korting die Ziggo-klanten krijgen? Beide providers vallen onder het moederbedrijf VodafoneZiggo. Niet zo’n originele naam, maar de resulterende voordeeltjes zijn wel prettig.

Als je als Ziggo-klant een mobiel abonnement afsluit bij Vodafone, dan krijg je een grotere databundel en 5 euro korting op alle Red-abonnementen. Vanaf nu kun je tevens 2,50 euro korting scoren op Start-abonnementen.

OneMoreThing

Reageer op artikel:
Dit zijn de nieuwe Vodafone abonnementen: lagere prijzen en meer data!
Sluiten