Terug van kort weggeweest: voertuigen in Call of Duty: Warzone

Er gaat niets boven het schrijven van berichten in een soort knipperlicht. Gisteren wisten we namelijk te melden dat de voertuigen in Call of Duty: Warzone waren verdwenen.

Complete paniek natuurlijk, want wat moet je in Call of Duty: Warzone zonder voertuigen? Kilometers lopen? Gelukkig heeft het probleem niet heel erg lang geduurd. Wanneer je de game vandaag speelt, kun je namelijk gewoon weer los gaan met voertuigen.

Alles bij het oude in Call of Duty: Warzone

De aanpassing in Call of Duty: Warzone was gedaan vanwege een glitch. Wanneer je in de game met een voertuig bijna buiten de map ging en daarna weer terug reed, kwam er een probleem naar voren. Het zorgde er voor dat de game volledig stil kwam te vallen en iedereen uit de game werd gegooid. En blijkbaar was het net heel erg makkelijk op te lossen. Men moest er echt voor kiezen om het middel waarmee je de glitch activeerde uit de game te halen om het vervolgens te fixen. Dat is nu gedaan. En daardoor is het weer mogelijk om de wagen te pakken in de game, zoals je in de onderstaande tweet kunt lezen.

Met de fix van de wagens in Call of Duty: Warzone is er ook een playlist update doorgevoerd. Deze is alleen niet zo heel erg spannend. Voor Warzone kun je in de Gulag vechten met andere soort wapens en de text chat is verwijderd in de modus Plunder. Wanneer je Modern Warfare speelt, dan is de gewone Gunfight weer terug en vervangt de tijdelijke Blueprint Gunfight.

Een nieuwe operator

Tot slot kun je sinds deze week ook aan de slag met een nieuwe operator in de game. Het gaat om de Italiaanse operator Morte. Heb je Modern Warfare nog niet? Scoor hem dan hier.

Reageer op artikel:
Terug van kort weggeweest: voertuigen in Call of Duty: Warzone
Sluiten