Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 apr 2019

Volgende Pokémon Go Community dag draait om Torchic

Bijna elke maand wordt er in de wereld van Pokémon Go een zogenaamde Community dag gehouden. Tijdens die dag, die overigens vaak maar een paar uur lang loopt, krijg je de mogelijkheid om een specifieke Pokémon vaker te vangen. De maker van Pokémon Go heeft aangekondigd wat je van de volgende Pokémon Go Community-dag kunt verwachten en het gaat daarbij om Torchic die je vaker kunt vinden.

Torchic tijdens de Pokémon Go Community dag

De volgende Pokémon Go Community dag wordt op zondag 19 mei gehouden. In het verleden werd de dag vaak op zaterdag gehouden, dus wat dat betreft is het even een aanpassing in de agenda. Daarnaast is het zo dat het evenement van drie uur ‘s middags tot en met zes uur ‘s avonds wordt gehouden. Hiervoor was het vaak op zaterdag van elf tot twee, dus het is allemaal even anders. Voordeel is wel dat de kans groot is dat je in mei wat mooier weer hebt, dus lekker wat uurtjes buiten kunt gaan lopen op zoek naar Torchic.

pokemon go Torchic

Wanneer je tijdens het evenement een Torchic door evolueert naar een Blaziken, dan wordt die Pokémon voorzien van een speciale aanval. Welke dat precies gaat zijn, is op dit moment nog niet bekend. Deze aanval kan alleen tijdens het evenement worden gescoord, dus het is handig om eventuele Torchics te bewaren totdat het evenement daadwerkelijk gaat beginnen. Ook krijg je tijdens de Pokémon Go Community dag drie keer zoveel Stardust wanneer je een Pokémon vangt. En wanneer je een Lure plaatst in een stop, dan blijft die drie uur actief, zodat je de kans hebt om meer Pokémon te vangen. Ook is de kans groot dat je tijdens het evenement speciale Research opdrachten krijgt.

Wil je meer lezen over alles dat te maken heeft met Pokémon Go? Bezoek dan hier onze speciale overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Volgende Pokémon Go Community dag draait om Torchic
Sluiten