Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Cars 16 apr 2017

Voor de nieuwe Volvo heb je geen rijbewijs nodig

Heb je geen rijbewijs en vind je de meeste auto’s veel te duur? Volvo’s nieuwste auto lost al je problemen op.

Volvo Rider Concept XC Coupe: op weg zonder rijbewijs

Het is heerlijk om in de zomer een roadtrip met je auto te maken. Muziekje aan, verstand op nul en genieten maar. Helaas heb je daar wel een auto en een rijbewijs voor nodig, nou niet de meest goedkope aankopen die je ooit zult doen. Althans, daar komt binnenkort verandering in. Volvo schiet je namelijk te hulp.

Het Zweedse automerk staat bekend om zijn veilige auto’s, vaak uitgerust met de nieuwste technologie. Met de nieuwste auto gaat Volvo echter nog een stap verder. Maak kennis met de Volvo Rider Concept XC Coupe, een auto waar je niet eindeloos voor hoeft te sparen. Er hangt namelijk slechts een prijskaartje van 166 euro aan.

Ja dat las je goed, 166 euro. Helaas past er slechts een persoon in, maar voor die prijs kan iedereen zijn eigen exemplaar aanschaffen. Zo gaat die roadtrip toch nog door. Nou ja, in je achtertuin misschien. Volvo’s nieuwe auto is namelijk een stuk speelgoed. Het Zweedse automerk wist het internet voor de gek te houden door dat detail te verzwijgen in zijn aankondiging.

Door het briljante camerawerk denk je als kijker dat het om een serieuze auto gaat, en dat voor dat geld! Een bizarre revolutie in de auto-industrie? Helaas, het gaat hier gewoon om een plastic auto voor kinderen onder de drie jaar. Dat verlies moeten we dan maar even nemen, want het neemt niet weg dat de Volvo Rider Concept XC Coupe een toffe gadget is!

Volvo Rider Concept XC Coupe

De plastic auto heeft ingebouwde lampen, die met behulp van een timer uit-en-aan kunnen gaan. Je kunt kiezen tussen een zilveren uitvoering of Crash Test Orange. Dan lijkt het net een crash test exemplaar, inclusief de bekende logo’s. Er zit zelfs een werkende toeter op! De Concept XC Coupe is nu te koop in de Volvo Store, maar wees er snel bij. Nu nog ergens een kind vandaan halen…

Over speelgoed gesproken: check ook de beste Nerf guns. Wist je trouwens dat je serieus geld kunt verdienen met je oude speelgoed?

Reageer op artikel:
Voor de nieuwe Volvo heb je geen rijbewijs nodig
Sluiten