Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 12 apr 2018

Voor de creatievelingen: een dressoir om LEGO op te bouwen

Een beetje huiskamer heeft heel wat plekken waar je je spullen in op kunt bergen. Of het nou een grote kast is om je servies in tentoon te stellen of een wat kleiner kastje waar je een plant op neerzet. Een dressoir kan eigenlijk ook niet ontbreken. Maar waar moet je nu voor kiezen? Als jij kinderen hebt of gewoon nog nooit van je kindertijd afscheid hebben kunnen nemen, dan hebben we nu de beste tip ooit: een dressoir die geschikt is om LEGO op te bouwen. Op die manier bepaal je zelf wat voor gevoel je huiskamer krijgt. En het is nog lekker creatief ook.

Een LEGO-dressoir

Het LEGO-dressoir is een product van de samenwerking tussen het Italiaanse Studio NINE en Corian. Het betreft een niet al te groot dressoir en is zodoende perfect in elke huiskamer te plaatsen.

Via de twee kastjes kun je wat voorwerpen wegzetten die je liever niet in beeld hebt staan, zoals bijvoorbeeld je Fifty Shades-boekencollectie. Het is echter de buitenkant die het geheel indrukwekkend maakt.

Daarop kun je namelijk gewoon je complete LEGO-collectie op los laten. Met enorme platen op zowel de voorkant als de bovenkant kun je het zo gek niet bedenken en je kunt het maken.

Lego dressoir
Lego dressoir
Lego dressoir
Lego dressoir

Als je zodoende nog ergens een oud kasteel hebt liggen en daar geen bouwplaat meer voor hebt, dan kun je die nu midden in je woonkamer gaan optuigen, zodat al je visite er van kan genieten.

Of laat je favoriete kroost er los mee gaan en zie wat voor mooie dingen uit hun fantasie naar bovenkomt. Het is nog niet bekend wanneer je dit topproduct in de winkel kunt halen en hoeveel het gaat kosten, maar dat het tof is, dat mag wel vast staan. Wil je meer LEGO? Check dan deze toffe Tomb Raider-set.

Reageer op artikel:
Voor de creatievelingen: een dressoir om LEGO op te bouwen
Sluiten