Jelle van Es
Jelle van Es Pop-Culture 27 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Voor de echte Star Wars-fan: de TIE Fighter bureaulamp

Als jouw leven draait om Star Wars, dan leef je in een tijd waar je je niet al te veel hoeft te vervelen. Bijna elk jaar komt er een nieuwe film uit en er is op het gebied van merchandise enorm veel te scoren. Of het nou om prachtige lightsabers gaat of indrukwekkend grote LEGO sets waarbij je de Millenium Falcon en natuurlijk nog veel meer kunt nabouwen. Maar als je dat ‘s avonds wil gaan doen, dan heb je natuurlijk een lampje nodig. Wellicht dat deze TIE Fighter bureaulamp perfect is.

De TIE Fighter bureaulamp

De maker van de lamp beschrijft deze TIE Fighter bureaulamp als volgt:

Vechtend voor de Dark Side of je nu thuis bent of op kantoor deze prachtig ontworpen TIE Fighter bureaulamp is jouw bondgenoot. Een briljante bureaulamp in de vorm van de klassieke Star Wars TIE Fighter, dit iconische ruimteschip kan op jouw bureau worden gepositioneerd zoals jij wilt, zodat jouw werkplek voldoende licht heeft waar jij het nodig hebt.

TIE Fighter bureaulamp

Kortom, met deze lamp word je bureau in één klap een stuk stoerder. Het enige dat dan weer een beetje vreemd is, is dat hij gebruik maakt van een USB-kabel om aan stroom te komen. Een standaard stopcontact moet je dus voorzie van een USB-stekker om er stroom uit te halen.

Daarnaast is de lamp zeker niet goedkoop. Je legt er namelijk bijna vijftig euro voor neer en dat is voor een bureaulamp een hoop geld. Bij de Ikea kun je waarschijnlijk met het grootste gemak een degelijke bureaulamp voor vijf euro halen. Maar eerlijk is eerlijk, als je een echte Star Wars-kamer hebt, dan vloekt dat wel een beetje. Wat dat betreft is dit dan weer perfect.

TIE Fighter bureaulamp

Mocht je hem in huis willen halen, dan is de lamp hier te scoren. Meer over Star Wars lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Voor de echte Star Wars-fan: de TIE Fighter bureaulamp
Sluiten