Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 3 apr 2018

Voor de Star Wars-fan: Han Solo-sneakers

De lente lijkt aankomend weekend goed los te gaan barsten. Dat is het ideale moment om je lenteschoenen er weer bij te pakken en te genieten van een lekker zonnetje. Maar zoals je van Nederland gewend bent, weet je nooit hoe lang het warme weer aanhoudt. Voordat je het weet, hagelt het en is het vreselijk koud. Voor die periode of voor de herfst hebben we nu de perfecte schoenen voor de Star Wars-fan. Schoenen gebaseerd op het personage Han Solo.

Han Solo Star Wars sneakers

Het gaat om een paar sneakers van het merk Po-Zu, die in samenwerking met Disney en Lucasarts is gemaakt. Ze kosten zo’n 90 euro, zijn hier te bestellen en moeten in mei uitkomen. Je gaat ze dus sowieso niet tijdens het aankomende weekend kunnen dragen. Helaas.

Maar als je ze nu bestelt, zijn ze waarschijnlijk nog niet uitverkocht. Dat is dan ook wel weer lekker. Het zijn hoge zwarte sneakers met het kenmerkende Corellian Bloodstripe aan de zijkant.

Op die manier zijn het schoenen die niet overdreven schreeuwen ‘ik ben een Star Wars-fan’, maar zullen de kenners het wel gelijk herkennen. En zodoende heb je gelijk een goed gespreksonderwerp te pakken.

Han Solo schoen

Verder belooft de maker dat ze ook comfortabel zitten met een stevige zool en dat ze een tijdje meegaan. Dus niet dat je ze na één keer dragen gelijk weg kunt gooien. Het enige wat we nog kunnen hopen, is dat je wat vrolijker kijkt als je ze draagt dan het onderstaande model.

Die arme vent kijkt net alsof hij een pistool op zich heeft gericht terwijl hij de schoenen aan heeft.

Han Solo schoen

Ook is het een paar schoenen dat je ideaal kunt dragen als je op een druilerige zondagochtend je bezighoudt met het bouwen van je eigen Millenium Falcon van LEGO in elkaar te bouwen.

Reageer op artikel:
Voor de Star Wars-fan: Han Solo-sneakers
Sluiten